breaking news

‘Rampage’ Jackson en ‘King Mo’ Lawal ontmoeten elkaar opnieuw in de kooi

January 22nd, 2017 | by Lennart Van Arendonk
‘Rampage’ Jackson en ‘King Mo’ Lawal ontmoeten elkaar opnieuw in de kooi
Bellator MMA
0

Zojuist heeft Bellator MMA het main event bekend gemaakt van het evenement dat georganiseerd wordt op 31 maart 2017. Het gaat tussen de veteraan Quinton ‘Rampage’ Jackson en Muhammed ‘King Mo’ Lawal. Op 17 mei 2014 hebben beide heren elkaar voor de eerste keer gekruist. Het was toen aan Rampage die de jury wist te overtuigen de sterkste te zijn. Dit gevecht was overigens voor de Light Heavyweight divisie. In maart stappen beide heren op het canvas als Heavyweight vechters.

Quinton ‘Rampage’ Jackson (37-11) heeft momenteel een winningstreak van vijf gevechten. Hij wist afgelopen juni Satoshi ishii te verslaan met een split-decision. Dit was zijn enige partij van het jaar 2016. De oud Pride Fighting Championship en UFC vechter is 38 jaar oud en verwacht het einde van zijn lange vechtsport carrière te lopen bij zijn huidige organisatie Bellator MMA.

Muhammed ‘King Mo’ Lawal
heeft recent verloren van de MMA legende Mirko ‘Cro Cop’ Filipovic. Hij nam deel aan het opengewicht toernooi van de Japanse promotie Rizin FF. King Mo heeft het afgelopen jaar slechts één partij gewonnen. Zo verloor hij van de huidige Bellator MMA kampioen en oud UFC vechter Phil Davis en won hij met een unanieme beslissing van Satoshi Ishii. Voor deze verliespartijen kende Lawal een winningstreak van zeven gevechten.

Bellator 175 wordt georganiseerd op een nog onbekende lokatie. De promotie verwacht snel met een lokatie te komen. Houd MMA DNA in de gaten voor meer informatie.

Comments are closed.