breaking news

Paul Daley en Rory MacDonald verzorgen Main Event van Bellator 179

February 9th, 2017 | by Stefan Van Erp
Paul Daley en Rory MacDonald verzorgen Main Event van Bellator 179
Bellator MMA
0

Welterweights Paul Daley en Rory MacDonald zullen het tegen elkaar opnemen in het Main Event van Bellator 179 in de SSE Arena in Londen op 19 mei aanstaande. Daley deed na zijn snoeiharde KO op Brendan Ward al een call out naar MacDonald. De organisatie heeft hier dus gehoor aan gegeven

Paul Daley (MMA 39-14-2/Bellator 4-1) is een 33 jarige vechter uit Nottingham, Engeland. Daley besloot om naast zijn MMA carrière ook kickbokspartijen te vechten. Daar heeft hij inmiddels een record van 21 overwinningen en 3 verliespartijen opgebouwd. Ook in het MMA zet Daley zoden aan de dijk. Zo won hij 6 van zijn laatste 7 partijen waarvan hij er 5 voortijdig via KO of TKO besliste. De enige nederlaag die Daley onlangs leed was tegen Douglas Lima via een Unanimous Decision.

Rory MacDonald (MMA 18-4/Bellator 0-0) staat voor zijn debuut bij Bellator. Voorheen maakte hij furore in de UFC waar hij een record van 9-4 opbouwde. De meest memorabele partij van MacDonald was de rematch tegen Robbie Lawler voor de Welterweight titel in 2015. In een bijna vijf ronde durende oorlog verloor MacDonald via een TKO. Dit gevecht werd later uitgeroepen tot Fight of the Year. Daarna vocht MacDonald tegen Stephen Thomson via een Unanimous Decision. Het zou het laatste gevecht van MacDonald in de UFC zijn. Bellator deed hem een betere aanbieding waarna hij overstapte.

Comments are closed.