breaking news

Ook Gunnar Nelson open voor gevecht tegen Wonderboy

March 27th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Na een schitterende overwinning van Alan Jouban tijdens UFC Fight Night 107 in Londen is het tijd om naar de toekomst te kijken. Eerder liet coach Jon Kavanagh via social media weten graag een gevecht tegen Stephen “Wonderboy” Thompson te zien. Nu laat ook Gunnar Nelson zich horen over deze potentiële partij.

“It’s an exciting fight, I guess it’s a fight people would wanna see, two karate guys going at it. We have karate, both of us, but we have very different styles. That’s my opinion anyway, from looking at him fighting and knowing my style. It is very different.”

Gunnar Nelson (MMA 16-2-1/UFC 7-2-0) kwam in 2012 als eerste (en voorlopig enige) IJslander de UFC binnen. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een indrukwekkend record met overwinning van Zak Cummings, Brandon Thatch en Albert Tumenov. Met zijn karate houding en sterke grondspel is Nelson altijd de favoriet bij het Europese publiek.

Stephen Thompson (MMA 13-2/UFC 8-2) kwam in 2012 op een spectaculaire manier de UFC binnen. Hij heeft zichzelf naar de top gevochten en is recent nog twee keer in aanraking geweest om het goud te verdienen. Echter wist Woodley hier de jury te overtuigen de sterkste te zijn. De eerste partij eindigde in een majority Draw, en de tweede in een majority Decision.

Nelson staat momenteel op de negende plek in de Top 15 rankings. Het is aan Thompson om de eerste plaats bezet te houden. Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.