breaking news

Ongeslagen AJ McKee keert terug tijdens Bellator 212 tegen Daniel Crawford

December 3rd, 2018 | by Redactie
Ongeslagen AJ McKee keert terug tijdens Bellator 212 tegen Daniel Crawford
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft een Featherweight gevecht toegevoegd aan de Bellator 212 : Salute the Troops card in Honolulu, Hawaii. Het ongeslagen toptalent AJ McKee maakt zijn terugkeer in de kooi tegen de Engelsman Daniel Crawford. De partij zal plaatsvinden op 14 December aanstaande in het Neal S. Blaisdell Center.

A.J.McKee (MMA 12-0/Bellator 12-0) is met zijn 22 jaar en een ongeslagen record een van de grootste talenten van Bellator. McKee had zijn eerste Pro-MMA gevecht pas in April 2015, maar wist dat gevecht en de acht daarop volgende gevechten allen winnend af te sluiten. In December 2016 zou McKee het opnemen tegen Emmanuel Sanchez, maar Sanchez haakte geblesseerd af en werd vervangen door Ray Wood. McKee won via Unanimous Decision en ging voor de eerste keer in zijn Pro-MMA carrière naar de scorekaarten. In Januari 2017 gebeurde dit opnieuw, ditmaal werd Brandon Phillips via Unanimous Decision verslagen. Maar in April 2017 was er eindelijk weer eens een ouderwetse stoppage voor McKee. Zo versloeg hij de Italiaanse Amerikaan Dominic Mazzotta in de eerste ronde via een Headkick KO. McKee keerde vervolgens terug in de Bellator Cage in Augustus 2017 tegen Blair Tugman. McKee won op een vrij dominante manier via Unanimous Decision. McKee vocht vervolgens in Dublin tegen Brian Moore. Wederom wist McKee te winnen, ditmaal via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde. Vervolgens wist McKee ook Justin Lawrence aan de zegekar via Unanimous Decision. McKee zou vervolgens een behoorlijke stap omhoog gaan in competitie tegen voormalig kampioen Pat Curran. Echter raakte Curran geblesseerd en viel John Teixeira in. McKee wist via KO in de eerste ronde het gevecht overtuigend te winnen. AJ is de zoon van Antonio McKee, een MMA veteraan die voor bijna elke belangrijke promotie in zijn carrière gevochten heeft.

Daniel Crawford (MMA 10-2/Bellator 0-1) is een Engelse MMA vechter die sinds 2013 in het Pro-MMA circuit te vinden is. Crawford wist in het regionale Engelse circuit zes partijen achter elkaar te winnen. Na een misser bij de Phoenix FC organisatie wist Crawford de weg omhoog weer in te zetten. Zo werd een losse partij bij de ACB organisatie gewonnen en vervolgens bij de BAMMA organisatie getekend. Daar wist Crawford in zijn tweede gevecht de titel te pakken door Damien Lapilus via KO in de tweede ronde te finishen. Vervolgens tekende Crawford bij de Bellator MMA organisatie. Hij maakte zijn debuut in Londen tegen Pedro Carvalho in Mei 2018. Crawford verloor zijn debuut via Split Decision.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.