breaking news

Ongeslagen Adam Borics treft Josenaldo Silva tijdens Bellator 205 in Boise

August 16th, 2018 | by Redactie
Ongeslagen Adam Borics treft Josenaldo Silva tijdens Bellator 205 in Boise
Bellator MMA
0

Het ongeslagen Hongaarse toptalent Adam Borics zal op 21 September 2018 voor de derde keer zijn opwachting gaan maken in de Bellator Cage. Tijdens Bellator 205 in Boise, Idaho is de Braziliaan Josenaldo Silva de tegenstander in de Featherweight divisie. Dit wist MMAJunkie te melden. Beide vechters treffen elkaar op de Preliminary Card.

Adam Borics (MMA 11-0/Bellator 2-0) is een groot Hongaars talent die in April 2017 zijn debuut maakte voor de Bellator MMA organisatie. Borics had daarvoor al in zijn thuisland Hongarije laten zien een groot talent te zijn. Zo wist hij de titel bij de HFC organisatie te pakken, en deze ook te verdedigen. Met een 9-0 record debuteerde Borics tegen Anthony Taylor tijdens Bellator 177 in Boedapest. Borics maakte zijn hype waar en versloeg Taylor via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Borics zou vervolgens vechten tegen James Gallagher tijdens het Main Event van Bellator 196 in Boedapest. Echter raakte Gallagher geblesseerd waardoor Borics tegenover Teodor Nikolov kwam te staan. Borics won het gevecht via een Flying Knee KO in de tweede ronde.

Josenaldo Silva (MMA 25-6/Bellator 0-0) is al sinds 2008 actief in het Pro-MMA. Silva wist in Brazilië een zéér indrukwekkend record op te bouwen en wist onder meer in organisaties als Mr.Cage en Jungle Fight titels te winnen. Het duurde echter tot 2016 alvorens hij bij het bekende WSOF (inmiddels PFL) zijn debuut maakte voor een grote Amerikaanse organisatie. Tijdens zijn debuut mocht hij meteen voor de titel vechten tegen destijds Kampioen Marlon Moraes. Helaas voor Silva raakte hij in de eerste ronde geblesseerd waardoor hij verloor via TKO. Dit brak Silva’s winstreak van 16(!!) gevechten. Silva maakte vervolgens in de PFL zijn opwachting tegen Timur Valiev. Valiev bleek uiteindelijk via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde te sterk voor Silva. Silva zal nu zijn Bellator MMA debuut gaan maken.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.