breaking news

ONE: Clash of Legends krijgt Muay Thai titel gevecht tussen Nong-O Gaiyanghadao en Han Zi Hao

January 4th, 2019 | by Redactie
ONE: Clash of Legends krijgt Muay Thai titel gevecht tussen Nong-O Gaiyanghadao en Han Zi Hao
ONE Championship
0

ONE: Championship heeft een spectaculaire Bantamweight Muay Thai titelgevecht ingeroosterd op ONE: Clash of Legends. Nong-O Gaiyanghadao en Han Zi Hao staan op 16 februari in de kooi van Impact Arena in Bangkok, Thailand om te strijden voor het goud.

Powered by Aiki Budo.

Nong-O heeft bijna elke onderscheiding in het Muay Thai behaald. Hij maakte zijn eerste optreden in het beroemde en iconische Rajadamnern Stadium toen hij nog maar een tiener was. Nong-O wordt gezien als een van de beste aller tijden en heeft een ongelofelijk succesvolle carrière.

Zo heeft hij meer dan 300 professionele partijen op zijn naam staan en mag hij zichzelf de tweevoudige Thailand nationale Muay Thai kampioen noemen. De viervoudige Lumpinee Stadium Muay Thai wereldkampioen en de Rajadamnern Stadium Muay Thai wereldkampioen.
Nu probeert Nong-O zijn collectie uit te breiden door de ONE Super Series te winnen.

Tegenover hem komt de 23-jarige Han te staan. Deze Chinese atleet begon op twaalfjarige leeftijd met trainen en verhuisde hiervoor van Sanda naar Bangkok. Hier woont hij nu ruim tien jaar waar hij tussen de beste Muay Thai vechters staat.

In februari 2018 scoorde Han zijn grootste overwinning door Petchboonchu te verslaan. Hiermee heeft hij een plek verdient in de ONE Super Series finale wedstrijd. Han heeft een overwinningsreeks van drie en verwacht voor zijn thuispubliek het goud te veroveren.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.