breaking news

One Championship kondigt Ev Ting vs. Kamal Shalorus aan als Main Event in Maleisië 

January 9th, 2017 | by Stefan Van Erp
One Championship kondigt Ev Ting vs. Kamal Shalorus aan als Main Event in Maleisië 
ONE Championship
0

One Championship zal op 10 februari terug keren in Kuala Lumpur, Maleisië voor het evenement One: Throne of the Tigers. Tijdens dit evenement zullen Ev Ting en Kamal Shalorus het Main Event gaan verzorgen.

Ev Ting (12-3) is een 27-jarige MMA atleet die geboren is in Maleisië. Hij woont en traint nu in Nieuw Zeeland en is op dit moment een van de grootste talenten binnen One Championship. Ting wist zijn laatste drie partijen om te zetten in winst en is dus bezig met een opmars richting de titel. Ting is een veelzijdige vechter en dit is dan ook terug te zien in zijn cijfers. Van zijn 12 overinning wist hij 4 keer op KO/TKO te beslissen, 4 keer op Submission en 4 keer op decision.

Kamal Shalorus (9-4-2) is een 39-jarige veteraan in de sport. Shalorus is geboren in Iran en traint nu in Austin, Texas. Shalorus heeft voorheen voor de UFC gevochten waar hij 3 partijen verloor tegen respectievelijk Jim Miller, Khabib Nurmagomedov en Rafael dos Anjos. Shalorus kreeg geen nieuw contract en ging vechten voor One Championship. Hier begon hij voortvarend met 2 overwinningen op rij. Echter verloor Shalorus zijn laatste partij tegen voormalig kampioen Shinya Aoki. Het is afwachten hoe Shalorus voor de dag komt gezien hij sinds augustus 2014 geen partij meer heeft gevochten.

Leave a Reply