breaking news

Olympiërs worstelen tegen elkaar tijdens Grapple at the Garden

April 10th, 2019 | by Redactie
Olympiërs worstelen tegen elkaar tijdens Grapple at the Garden
Combat Sports
0

Twee van de sterkste en bekendste Olympische worstelaars gaan op 6 mei tegen elkaar strijden in de Hulu Theater van Madison Square Garden in New York City. Het hoofdgevecht gaat tussen de Olympische kampioen van 2012, Jordan Burroughs en de Olympische deelnemer van 2008, Ben Askren. Het gevecht wordt georganiseerd in de klasse tot 74 kilogram.

Powered by Aiki Budo.

Grapple at the Garden haalt de atleten van de hoogste plank. Zo is Burroughs een viervoudige wereldkampioen (2011, 2014, 2015, 2017), en heeft hij een professioneel record van 33-4. Burroughs won in 2012 de Olympische spelen en viermaal de Pan American Championship.

Tegenover hem komt Ben Askren te staan. Askren is vooral bekend bij de MMA fans door zijn partijen bij ONE: Championship en zijn opmerkelijke debuut bij de Ultimate Fighting Championship. Voor zijn loopbaan in de kooi was Askren een actieve worstelaar met vele prijzen op zijn naam. Zo vocht hij in 2008 tijdens de Olympische spelen en won hij de United States Championships, Pan American Championships en World Championships.

Leden van FloWrestling.com kunnen het evenement live bekijken.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.