breaking news

Nog veel lege stoelen in Ahoy Rotterdam

July 31st, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Nog veel lege stoelen in Ahoy Rotterdam
UFC
0

Op 25 maart 2016 wist de promotie ruim 95% van de algemene tickets voor UFC Fight Night: Overeem vs. Arlovski in slechts drie uur tijd te verkopen. Op het debuut evenement was het aan onder andere Alistair Overeem, Stefan Struve, Germaine de Randamie en Gunnar Nelson om op het canvas te staan en het publiek te vermaken op spectaculaire technieken. Dankzij dit succes heeft de organisatie ervoor gekozen om terug te keren, echter loopt de ticket verkoop een heel stuk trager.

Op de plattegrond van Ticketmaster is te zien dat er nog veel vakken beschikbaar zijn. Wanneer deze aangeklikt worden zijn er nog vele lege stoelen die wachten om aangeklikt te worden.

Op zaterdag 2 september is het wederom Rotterdam dat de gastheer voor de leider in MMA zal spelen. De Ahoy zal ongetwijfeld weer rood, wit en blauw kleuren na het fantastische evenement van verleden jaar. Het evenement waarop alle Nederlandse vechters hun partij wonnen. Dit keer is het aan Stefan Struve en Alexander Volkov om het main event van de avond te verzorgen. Ook Germaine de Randamie zal deze avond op het canvas staan.

MMA DNA geeft twee kaarten weg voor dit evenement! Deelnemen aan deze actie kan hier:

**WIN ACTIE!!**WIN ACTIE!!**WIN ACTIE!!**WIN ACTIE!!**Altijd al eens bij een UFC evenement willen zijn? Wil jij…

Geplaatst door MMA DNA op vrijdag 21 juli 2017

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.