breaking news

Nieuwe tegenstander voor Hesdy Gerges tijdens GLORY 41

May 16th, 2017 | by Stefan Van Erp
Nieuwe tegenstander voor Hesdy Gerges tijdens GLORY 41
GLORY
0

Zojuist is bekend gemaakt dat Chi Lewis-Parry zich geblesseerd heeft teruggetrokken van GLORY 41. Dit betekent dat Hesdy Gerges zijn gewilde gevecht wederom niet gaat krijgen. GLORY heeft de Tsjech Tomáš Hron aangesteld als vervanger van Lewis-Parry.

Hesdy Gerges en Chi-Lewis Parry zouden in eerste instantie tijdens GLORY 39 in Brussel tegen elkaar vechten. Echter trok Lewis Parry zich op het laatste moment terug waardoor de partij niet doorging. Gerges liet weten dat Lewis Parry niet tevreden was over de handschoenen die hem aangeboden werden. De lezing van GLORY was dat Parry te ziek was om te kunnen vechten. Echter kwam het wel bijna tot een confrontatie buiten de ring.

Hesdy Gerges (49-18-1) is een echte veteraan in de sport en begon zijn professionele carrière in 2003. Hij heeft inmiddels 68 partijen gevochten en van zijn 49 overwinningen er 23 op KO gewonnen. De 33-jarige Gerges staat voor een belangrijk gevecht in zijn carrière. Zijn laatste 3 partijen gingen verloren waaronder tweemaal via een zeer controversiële Split Decision. Gerges heeft vanaf januari alles opzij gezet om zijn volgende partij te winnen. Hij was helemaal klaar om het op te gaan nemen tegen Lewis-Parry in Brussel. Gerges ging direct weer in trainingskamp om zich klaar te stomen voor GLORY 41. Nu dus in de wetenschap dat niet Lewis-Parry zijn tegenstander is maar Tomas Hron.

Tomas Hron (81-17-3) is een 35 jarige Tsjech die voor veel verschillende organisaties heeft gevochten. Hij vocht onder anderen voor Enfusion waar hij tijdens het Heavyweight tournament de finale haalde en verloor van Martin Pacas. Hron vocht eenmaal eerder voor GLORY. Dit was in 2014 tijdens GLORY 14 in Zagreb. Hron versloeg de Belg Kirk Krouba destijds via een Unanimous Decision. Hron zit in een win-streak van 3 partijen waarvan hij zijn laatste vocht in oktober vorig jaar in Praag. Hron wist van zijn 81 overwinningen 26 maal via een TKO/KO te winnen.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.