breaking news

Nieuwe GLORY 59 Amsterdam poster met Robin van Roosmalen en Yousri Belgaroui

June 5th, 2018 | by Marcel Dorff
Nieuwe GLORY 59 Amsterdam poster met Robin van Roosmalen en Yousri Belgaroui
GLORY
0

De poster staat inmiddels niet meer online, maar op de nieuwe GLORY 59 Amsterdam poster staan twee nieuwe gezichten. Buiten Rico Verhoeven, Murthel Groenhart en Mohammed Jaraya staan nu ook Robin van Roosmalen en Yousri Belgaroui op de poster. Normaliter vechten de vechters die op de poster staan ook tijdens het betreffende evenement, echter kunnen we het op dit moment bevestigen noch ontkennen.

Vooral ook omdat zowel van Roosmalen als Belgaroui beiden staan ingepland tijdens GLORY 55 in New York. Van Roosmalen verdedigt die dag zijn titel tegen Petchpanomrung Kiatmookao. Terwijl Belgaroui voor de titel zal strijden tegen Kampioen Alex Pereira. Echter is het nog maar de vraag of Pereira ook voor GLORY zal blijven vechten. De Braziliaan heeft een contract getekend bij de UFC om mee te doen aan de Braziliaanse contenders series in Augustus. Mocht hij dat gevecht winnen en een UFC contract binnen halen lijkt het GLORY avontuur voor de Kampioen verleden tijd.

Mochten zowel van Roosmalen als Belgaroui met de titel terugkeren uit New York. Dan zal Amsterdam dus waarschijnlijk minimaal drie titelgevechten kunnen verwachten.

Comments are closed.