breaking news

Na twee afscheidspartijen wil Mirko CroCop een derde tegen Fedor

March 29th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Na twee afscheidspartijen wil Mirko CroCop een derde tegen Fedor
Bellator MMA
0

Ondertussen hangen de wilgen bij Mirko Filipović vol handschoenen. Zo heeft de Kroatisch kickbokser en MMA-vechter al meerdere keren zijn pensioen aangekondigd en heeft recent zijn professionele carrière afgesloten bij de promotie Rizin Fighting Federation. Hier won hij het Open-Weight Grand Prix toernooi met een grote beker, een mooi geldbedrag een horloge en een boottocht op een cruiseschip. Echter lijkt Cro Cop de competitie nu al te missen. Hij vraagt om een rematch tegen de ‘one and only’ Fedor Emelianenko.

Op 28 augustus 2005, stonden beide mannen tegenover elkaar tijdens het evenement Pride Conflict. Op een kaart met atleten als Alistair Overeem, Wanderlei Silva en Mauricio Rua wist Fedor de jury te overtuigen de sterkste te zijn. Hij won deze partij met een unanieme beslissing.

12 jaar later… Wil Cro Cop zich bewijzen:

Bellator MMA heeft recent nog enkele grote namen aan het roster toegevoegd. Zo heeft de MMA wereld getuigen mogen zijn van gevechten tussen Royce Gracie vs. Ken Shamrock, Kimbo Slice vs. DADA 5000 en Rampage Jackson vs. Satoshi Ishii.

Comments are closed.