breaking news

Morgen moet Conor McGregor voor de rechter verschijnen

June 13th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Morgen moet Conor McGregor voor de rechter verschijnen
UFC
0

Aanstaande donderdag 14 juni moet de Ierse Conor McGregor terecht staan voor een strafbaar feit. Na het media evenement van UFC 223 bezocht McGregor de Barclays Center van Brooklyn, New York en begon hier zijn mening fysiek te uiten naar zijn collega’s. Samen met verschillende vrienden gooide hij spullen naar de spelersbussen en veroorzaakte hij paniek, chaos en enkele verwondingen. Hij moet daarom voor mishandeling en crimineel gedrag bij de rechter verschijnen.

De zitting zal bij elkaar maar een paar minuten duren, maar kan grote gevolgen hebben voor zijn carrière als professionele vechtsporter. McGregor zal tijdens deze rechtszaak het voorstel horen en een datum krijgen voor een volgend bezoek. Zijn juridische team krijgt dan de tijd om een aanklacht in te dienen.

USA TODAY kijkt samen met een advocaat naar de mogelijke uitkomst: “I don’t see jail time. From my understanding, McGregor doesn’t have a criminal record. This is not a violent crime. Yes, it looked violent, but it’s a property crime. At a maximum, he’s probably looking at probation.”

Er wordt dus alleen een voorwaardelijke straf verwacht. Of de Ultimate Fighting Championship (UFC) ook nog met een straf komt, is nog onbekend.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.