breaking news

MMA veteraan Gerald Harris tegen ongeslagen Yaroslav Amosov op Bellator 202

June 1st, 2018 | by Stefan Van Erp
MMA veteraan Gerald Harris tegen ongeslagen Yaroslav Amosov op Bellator 202
Bellator MMA
0

Gerald Harris heeft de smaak weer te pakken en gaat nog een keer zijn opwachting maken in het professionele MMA. Harris neemt het op tegen Yaroslav Amosov tijdens Bellator 202 op 13 juli aanstaande. Dit gevecht gaat plaatsvinden in de Welterweight divisie.

Gerald Harris (MMA 25-6/Bellator 0-1) is een echte veteraan in de sport. Zo begon Harris 12 jaar geleden aan zijn professionele carriere en vocht hij voor onder anderen de UFC en WSOF. Harris is inmiddels 38 jaar en gaf na zijn gewonnen partij tegen Matt McKeon (via KO) aan dat hij ging stoppen met vechten. Echter wist Bellator hem toch te overtuigen en pakte hij de handschoenen weer op om het tijdens Bellator 198 tegen BJJ vechter Rafael Lovato Jr. op te nemen. Harris verloor via een Armbar in de eerste ronde. In plaats van nu definitief met pensioen te gaan tekende Harris een contract voor meerdere gevechten en gaat hij het nu opnemen tegen de ongeslagen Amosov.

Yaroslav Amosov (MMA 19-0/Bellator 0-0) is een 24-jarige ongeslagen Oekraïner die zijn debuut voor de promotie gaat maken. Amosov vocht het grootste deel van zijn partijen voor de promotie Tech-krep. Dat Amosov niet van Decisions houdt is duidelijk te zien in zijn record. slechts tweemaal moest een jury besluit nemen over de uitslag. Achtmaal wist Amosov te winnen via (T)KO en negenmaal won hij via een Submission. Amosov tekende onlangs zijn contract bij Bellator die met hem een potentiële topper in huis heeft gehaald.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.