breaking news

MMA legende Takanori Gomi hint naar gevecht in Japan

October 23rd, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De 39-jarige Mixed Martial Arts legende Takanori Gomi heeft spectaculaire gevechten op zijn naam staan. Al sinds 1998 staat de Japanse strijder op het canvas om te strijden voor de winst. Echter lijkt het hem maar niet te lukken om te winnen in de wereldberoemde Octagon van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Zo won hij slechts vier partijen, en heeft hij er negen verloren. Makkelijke tegenstanders kreeg hij hier niet. Zo stond Gomi tegenover onder andere Nate Diaz, Kenny Florian en Jim Miller. Gomi hint nu naar een gevecht tijdens oudejaarsavond in Japan.

Tijdens UFC Fight Night 117 op 23 september 2017, dwong Ovince Saint Preux, Gomi om af te kloppen. Dit deed hij door middel van een Von Flue choke in de eerste ronde. Ongeveer een maand later, hint Gomi naar zijn volgende gevecht tijdens de eindejaarsshow bij de organisatie Rizin Fighting Federation.

https://www.instagram.com/p/BalVM2lhaM_/?taken-by=takanorigomi
“Return to the ring of Japan soon,” plaatst Gomi. “#NewYearsEve”

Het evenement Rizin World Grand Prix 2017: Final Round staat in de agenda geschreven op 31 december 2017. Het is opnieuw aan de Saitama Super Arena om de ring te ontvangen en de vechters het grote podium te geven. De Super Atomweight 49 kg gevechten tussen Rena Kubota vs. Irene Cabello Rivera en Maria Oliveira vs. Kanna Asakura staan al de kaart. Of Gomi hier ook zal strijden is nog onbekend. Beide promoties hebben nog niks bekend gemaakt.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.