breaking news

Michael ‘Venom’ Page maakt zich op voor bokspartij tijdens Hayemaker Boxing

June 3rd, 2018 | by Redactie
Michael ‘Venom’ Page maakt zich op voor bokspartij tijdens Hayemaker Boxing
Boksen
0

Slechts drie weken na een zeer dominante overwinning op het canvas van Bellator 200, heeft de Engelsman zijn volgende partij alweer geschreven in zijn agenda. In tegenstelling tot zijn vorige partij, gaat het niet om een Mixed Martial Arts (MMA) wedstrijd, maar om een bokswedstrijd. Op 20 oktober 2017 deed hij dit eerder, toen won hij van de Spaanse Jonathan Castano met een technische knock-out in de tweede ronde.

Met een MMA record van 13–0, een kickboks record van 1-0 en een boks record van 1-0 stapt MVP aanstaande 15 juni de boksring in om te strijden tegen de Poolse Michal Ciach. Er zal gestreden worden voor de Hayemaker Boxing promotie in de York Hall van Londen, Engeland. Page maakte het nieuws bekend via een spectaculaire video op zijn social media:

FIGHT ANNOUNCEMENT!!!Hayemaker Boxing | #TheTakeOver

Geplaatst door Michael 'Venom' Page op zondag 3 juni 2018

Page is een zeer populaire vechter met schitterende technieken in zijn arsenaal. Hij weet zijn tegenstander tijdens de wedstrijden te intimideren en doet het publiek denken aan Anderson Silva. Zijn knock-outs tegen Evangelista Santos, Rudy Bears en Charlie Ontiveros worden nog keer op keer getoond in verschillende hightlight video’s.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.