breaking news

Michael Page vs. Derek Anderson officieel voor Bellator 179 in Londen

February 18th, 2017 | by Marcel Dorff
Michael Page vs. Derek Anderson officieel voor Bellator 179 in Londen
Bellator MMA
0

Nadat vorige week het Main Event voor Bellator 179 in Londen, Engeland bekend werd gemaakt is nu nog een gevecht voor de Main Card officieel door Bellator MMA bevestigd. Ruwe diamant Michael Page neemt het op tegen Derek Anderson op 19 Mei 2017 in de SSE Arena. Het Welterweightgevecht tussen de ongeslagen Page en Anderson zal deel uit maken van de Main Card.

Michael Page (MMA 12-0/Bellator 8-0) is de Engelse sensatie van Bellator MMA. Page heeft op drie gevechten na al zijn tegenstanders in de eerste ronde weten te stoppen. Alleen UFC veteraan Nah-Shon Burrell (Dec), Evangelista ”Cyborg” Santos (KO 2e ronde) en Fernando Gonzalez (SD) wisten het langer dan een ronde tegen Page vol te houden. Cyborg moest dit echter bekopen met een ”Flying Knee” KO. De impact was zo hard dat het Cyborg’s schedel (voorhoofd) verbrijzelde. Een van de meest schokkende blessures ooit gezien in een organisatie als Bellator MMA. In November 2016 had Michael Page het erg lastig tegen Fernando Gonzalez. Page won uiteindelijk zeer controversieel via Split Decision waardoor hij ongeslagen bleef.

Derek Anderson (MMA 14-3-0-1/Bellator 5-3-0-0) maakte in 2013 als ongeslagen vechter zijn Bellator MMA debuut. Anderson versloeg in tijdens zijn debuut topcontender Patricky Freire via Unanimous Decision. Ook zijn tweede partij won Anderson, ditmaal via KO tegen Brandon Girtz. Tijdens zijn derde partij voor de organisatie liep Anderson tegen zijn eerste Pro-MMA verlies aan. De inmiddels naar de UFC overgestapte Marcin Held was via Triangle Choke Submission in de tweede ronde te sterk. Vervolgens werd in 2015 gewonnen van Danny Navarro, verrassend verloren van Brent Primus via Split Decision, maar vervolgens werd de rematch met Patricky Freire wel weer in winst omgezet. In Augustus van dit jaar versloeg Anderson de sterke Saad Awad via Unanimous Decision. Anderson zou het vervolgens opnemen tegen Paul Daley, maar Daley werd een dag voor het evenement om medische redenen van de card afgehaald. Begin dit jaar verloor Anderson via Unanimous Decision van naamgenoot Derek Campos.

Comments are closed.