breaking news

Michael McDonald stapt over naar Bellator

March 24th, 2017 | by Stefan Van Erp

Zojuist is bekend geworden dat UFC Bantamweight vechter Michael McDonald de overstap gaat maken naar Bellator MMA. McDonald gaf eerder al aan dat hij zijn contract bij de UFC niet wilde verlengen omdat hij zich niet serieus genomen voelde door de organisatie.

McDonald zit in een wisselvallige fase in zijn carrière. Hij kwam de UFC binnen met vier overwinningen op rij waaronder een KO tegen Alex Soto en Miguel Torres. Daarna mocht McDonald vechten voor de Bantamweight interim titel. Hij verloor deze partij middels een Arm-Triangle Choke tegen Renan Barão. Na een overwinning tegen Brad Picket en een verliespartij tegen Uriah Faber vocht McDonald ruim twee jaar niet door allerlei blessureleed. Hij vocht bij zijn terugkeer tegen Masanori Kanehara en won via een Rear-Naked Choke in de tweede ronde. Zijn laatste partij voor de UFC vocht McDonald tegen John Lineker. Hij verloor deze partij via KO in de eerste ronde.

McDonald is niet de enige vechter die dit jaar over is gestapt naar Bellator. Zo maakten dit jaar Rory MacDonald, Lorenz Larkin en Ryan Bader de overstap naar Bellator.

Comments are closed.