breaking news

Melvin Guillard en Chidi Njokuani gaan Main Event verzorgen op Bellator 171

January 10th, 2017 | by Stefan Van Erp
Melvin Guillard en Chidi Njokuani gaan Main Event verzorgen op Bellator 171
Bellator MMA
0

Melvin Guillard en Chidi Njokuani zullen het tegen elkaar op gaan nemen tijdens het Main Event van Bellator 171 op 27 januari in de Kansas Star Arena in Mulvane, Kensas, Verenigde Staten. Dit gevecht zal op een Catchweight van 175 lbs gevochten worden.

Melvin Guillard (MMA 32-16-2-3/Bellator 0-2-0-1) zit in een moeilijke fase in zijn carrière. De 33-jarige Amerikaan die voorheen furore maakte in de UFC met keiharde KO’s heeft slechts 1 van zijn laatste 5 wedstrijden gewonnen. Zijn laatste overwinning dateert van juli 2014 toen hij nog voor WSOF uit kwam. Guillard, die voorheen op Welterweight vocht probeert sinds 2014op Lightweight te vechten. Echter haalde hij al viermaal zijn gewicht niet en werd zijn laatste partij, die hij won op KO omgezet naar een No Contest nadat bleek dat hij positief testte op een verboden middel. Het lijkt voor Guillard de laatste kans om een langer verblijf in Bellator te bewerkstelligen.

Chidi Njokuani (MMA 16-4-0-1/Bellator 3-0) zit juist in de beste fase van zijn carrière. Njokuani wist zijn laatste 6 wedstrijden te winnen waarvan zijn laatste 2 op KO. Ook Njokuani heeft moeite om zijn gewicht te halen. De Welterweight zou op 9 januari 2015 vechten voor de RFA titel maar haalde zijn gewicht niet waardoor het een non-titlefight werd. Ook zijn laatste partij moest hij op Catchweight vechten omdat hij zijn gewicht niet haalde. Njokuani heeft ook 14 professionele kickbokspartijen op zijn naam. Daar vocht hij in de Light Heavyweight divisie en wist er 12 te winnen.

Leave a Reply