breaking news

Mellony Geugjes verdedigt Krush titel in Japan 

February 3rd, 2017 | by Stefan Van Erp

Mellony Geugjes zal haar titel bij Krush gaan verdedigen op  2 april in Tokyo, Japan. Haar tegenstander is de Japanse Momi. 

Voor Geugjes wordt het de eerste keer dat ze haar Krush titel verdedigt. Op 15 januari wist zij beslag te leggen op de titel door titelverdedigster Kana te verslaan via een decision na 3 zwaarbevochte rondes. Geugjes blijft haar vechtsport carrière afwisselen met kickboksen en MMA. Waar zij met kickboksen haar sporten inmiddels ruimschoots heeft verdiend begint ze nu ook steeds beter mee te draaien in het MMA.

Momi vecht al een tijdje bij Krush. Zo vocht zij ook tegen Kana in april vorig jaar. In een partij waar Kana de controle had kreeg Momi diep in de derde ronde een linker highkick te verwerken tegen haar hoofd. Momi ging neer maar wist toch weer op te staan en de partij uit te vechten. Uiteindelijk won Kana via een decision. Haar laatste partij wist Momi wel in winst om te zetten. Tijdens Krush 69 versloeg zij Miyako Mitsuhori via een unanimous decision.

Vandaag was er een persconferentie en daarin vertelde Momi dat Geugjes haar zeer waarschijnlijk gaat onderschatten omdat ze haar niet kent. Ze geeft aan een andere techniek te hebben dan andere kickboksers en dat dit haar voordeel gaat worden. Momi wilt graag meer respect afdwingen bij het publiek en zal nadrukkelijk op zoek gaan naar de KO.
Geugjes zegt op haar beurt dat haar titel nergens heen gaat. “Ik kende Kana voor ons gevecht ook niet en kijk wat ik met haar heb gedaan. Niemand is voor mij een probleem!”

Check hier hoe Geugjes haar titel bij Krush binnenhaalde:

Comments are closed.