breaking news

Matt Hughes ernstig gewond bij botsing tegen trein

June 16th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Matt Hughes ernstig gewond bij botsing tegen trein
MMA
0

De voormalige UFC Welterweight kampioen Matt Hughes is eerder vandaag betrokken geweest bij een ernstig auto ongeluk. Zo wist onder andere de Ultimate Fighting Championship president Dana White te melden dat zijn wagen in botsing is gekomen met een trein. Hughes zou met een traumahelikopter vervoerd zijn naar het ziekenhuis.

Matt Hughes is een icoon binnen de sport Mixed Martial Arts. Hij is een negenvoudig UFC Welterweight kampioen en was tussen 2001 en 2011 actief bij de organisatie. De 43-jarige Hughes vocht zijn laatste partij in 2011. Hij verloor tegen Josh Koscheck via een knock-out in de eerste ronde. In 2010 werd Hughes geïntroduceerd in de UFC Hall of Fame.

Matt Hughes is een negenvoudig UFC Welterweight kampioen. Tussen 2001 en 2011 vocht hij voor de organisatie. De 43-jarige Hughes vocht zijn laatste partij in 2011. Hij verloor tegen Josh Koscheck via een KO in de eerste ronde. In 2010 werd Hughes geïntroduceerd in de Hall Of Fame.

Er zijn nog geen verdere details bekend gemaakt over het ongeluk. De UFC heeft via social media gereageerd op het nieuws: “Our thoughts are with Matt Hughes and his family.”

Houd MMA DNA in de gaten voor meer nieuws.

Comments are closed.