breaking news

Main Event voor ACB 88 in Brisbane tussen Thiago Silva en Chris Camozzi

April 25th, 2018 | by Marcel Dorff
Main Event voor ACB 88 in Brisbane tussen Thiago Silva en Chris Camozzi
ACB
0

De ACB organisatie heeft zojuist via een officieel bericht laten weten dat het op 16 Juni 2018 voor de tweede keer in de historie van de organisatie ”Down Under” gaat. Op 16 Juni 2018 zal in de Sleeman Arena te Brisbane, Australië het 88ste evenement worden georganiseerd. Tijdens het Main Event maakt voormalig ACB Light-Heavyweight Kampioen Thiago Silva zijn opwachting tegen de Amerikaan Chris Camozzi. Eveneens is er ook een partij tussen de Engelsman Luke Barnatt en de Pool Karol Celinski aangekondigd.

Voor Thiago Silva zal dit al de vijfde keer in achttien maanden worden dat hij voor de ACB organisatie gaat uitkomen. De Braziliaan die een aantal jaren geleden furore maakte binnen de UFC wist in zijn eerste partij voor de organisatie al de Light-Heavyweight titel te winnen door Jared Torgeson te verslaan. Echter verloor hij vervolgens de titel aan de huidige Kampioen Batraz Agnaev. Silva kwam vervolgens nog tweemaal uit voor de organisatie. Eind vorig jaar werd Daniel Toledo via TKO verslagen, echter zat de Braziliaan in Maart aan de verkeerde kant van de score. Voor eigen publiek werd verloren via Split Decision van Mikhail Kolobegov. Chris Camozzi zal zijn debuut gaan maken voor de ACB organisatie. Camozzi wierf bekendheid tijdens het elfde seizoen van The Ultimate Fighter. Echter was hij destijds door een handblessure al snel uitgeschakeld. Camozzi had twee periodes met wisselend succes in de UFC. Uiteindelijk besloot de Amerikaan over te stappen naar de GLORY Kickboxing organisatie. Camozzi is daar nog steeds actief, maar komt nu ook voor de ACB organisatie uit.

Beide mannen kijken uit naar de aankomende partij.

“I’m very excited to go to Australia. It will be my first time there and the Australian people can expect a good fight as always. Expect an aggressive Thiago Silva and I will knock out Chris Camozzi!”Thiago Silva

“Fighting in Australia is always amazing. The fans there are very knowledgable and love mixed martial arts. I can’t wait to see Brisbane”Chris Camozzi

Ook Luke Barnatt zal zijn opwachting maken in de ACB kooi. De Engelsman kwam bij het grote publiek in beeld tijdens het 17de seizoen van The Ultimate Fighter. Barnatt lag echter snel uit het toernooi, maar wist vervolgens wel zijn eerste drie partijen in de UFC te winnen. Echter verloor hij vervolgens hetzelfde aantal partijen waarna de UFC niet verder ging met de Engelsman. Barnatt debuteerde in 2017 voor de ACB organisatie en wist onder meer te winnen van Max Nunes en Maxim Futin. Partijen tegen Mamed Khalidov en Scott Askham gingen verloren. Karol Celinski kwam in 2017 over van de KSW organisatie. Celinski heeft tot dusver zeer overtuigend gevochten voor de ACB organisatie. Zo heeft hij zijn drie partijen allemaal winnend afgesloten. Onder meer BJJ specialist en voormalig UFC vechter Vinny Magalhaes werd verslagen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.