breaking news

Main Event aankomende vrijdag tussen Xiong Jing Nan en Angela Lee gecanceld

November 5th, 2018 | by Redactie
Main Event aankomende vrijdag tussen Xiong Jing Nan en Angela Lee gecanceld
ONE Championship
0

ONE Championship CEO Chatri Sityodtong maakte vandaag bekend dat Angela Lee een rugblessure had opgelopen. Om precies te zijn een hernia van de tussenwervelschijf. Sityodtong heeft hierdoor besloten op advies van de doktoren om Lee van het evenement te halen. Lee zelf wilde gewoon vechten, maar in verband met de veiligheid van de vechter wordt dit niet toegelaten. Lee, de ONE Championship Atomweight Kampioene zou aankomende vrijdag vechten tegen Strawweight Kampioene Xiong Jing Nan om te proberen als eerste vrouw twee belts tegelijk in de organisatie te hebben. Aung La N Sang en Martin Nguyen gingen haar voor bij de mannen.

Lee was in 2017 betrokken bij een zwaar auto ongeluk waar haar auto liefst vijfmaal over de kop ging. Lee hield er blessures aan over, maar kwam er uiteindelijk nog vrij goed vanaf (in zijn algemeenheid gesproken). Wanneer Lee terugkeert is niet bekend. ONE Championship heeft nu het titel gevecht tussen Bantamweight Kampioen Bibiano Fernandes en Interim Bantamweight Kampioen Kevin Belingon doorgeschoven naar het Main Event. Het broertje van Angela Lee, Christian Lee is toegevoegd aan de card. Hij neemt het op tegen de Japanner Kazuki Tokudome tijdens het Co-Main Event.

Verder staan er nog bekende namen op de card als Kickbokslegende Giorgio Petrosyan, BJJ expert Garry Tonon, voormalig Kampioen Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke en de Nederlander Anthony Engelen die de card opent.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.