breaking news

Machida beëindigd carrière van Belfort met schitterende karate trap

May 13th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Machida beëindigd carrière van Belfort met schitterende karate trap
UFC
0

In de strijd tussen de Braziliaanse legendes was het Lyoto Machida die zegevierde over Vitor Belfort. Het Middleweigt gevecht opende de main card van UFC 224 in het Jeunesse Arena van Rio de Janeiro. Machida beëindigd de wedstrijdcarrière van Vitor Belfort met een snoei harde karate trap en ontving hiermee de Performance of the Night bonus.

Na het klinken van de bel nam Machida plaats in het midden van het canvas. Hij stond in zijn bekende karatestijl licht op zijn voeten afwachtend voor een aanval van Belfort. Echter bleef Belfort geduldig en keek het gevecht eerst aan. Na enkele trappen en stoten plaatste Machida een schitterende frontkick op de kin van Belfort. Het licht ging uit, en zijn loopbaan werd afgesloten met het verlies.

De 41-jarige Vitor Belfort verlaat het wedstrijdvechten met een professioneel record van 26–14 (1). Belfort is een echte pionier en MMA legende en zal voor altijd veel liefde en respect ontvangen van de fans. Met partijen bij de UFC, Pride en Strikeforce zal hij vast en zeker geplaatst worden in de Hall of Fame.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.