breaking news

M-1 Challenge 82 Main Event in Helsinki bekend

June 29th, 2017 | by Marcel Dorff
M-1 Challenge 82 Main Event in Helsinki bekend
M-1 Global
0

Zojuist heeft de M-1 Global organisatie bekend gemaakt dat de Fin Marcus Vänttinen in eigen land het M-1 Challenge 82 evenement zal headlinen tegen het Russische talent Mikhail Ragozin. Het gevecht vind plaats in de Light-Heavyweight divisie. M-1 Challenge 82 zal plaatsvinden in de Hartwall Arena te Helsinki, Finland op 5 Augustus 2017.

Marcus Vänttinen (MMA 24-6/M-1 2-2) is een Finse MMA vechter die ook vooral bekend is in het Finse MMA circuit. ”The Caveman” is Kampioen van de Finse Cage organisatie. Vänttinen vocht bij negen jaar geleden viermaal voor de M-1 Global organisatie. Hij wist tweemaal te winnen van respectievelijk Jason Jones en Emil Zahariev, maar verloor ook tweemaal van oud Bellator Kampioen Christian M’Pumbu en voormalig UFC vechter Rodney Wallace. Vänttinen kwam in 2012 eenmaal voor Bellator uit. Hij verloor zijn partij via Split Decision van John Hawk. Vänttinen heeft verder nog overwinningen staan tegen Edwin Dewees, Joachim Christensen en Charles Andrade. Tijdens zijn meest recente gevecht inmiddels alweer twee jaar geleden verloor Vänttinen van huidig UFC Heavyweight vechter Jarjis Danho via TKO.

Mikhail Ragozin (MMA 8-2/M-1 2-0) is een groot Russisch talent die voor het eerst in zijn MMA carrière een Main Event zal gaan vechten. Ragozin begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 met een valse start. De Rus herstelde vervolgens met vier overwinningen in 2015, waaronder een overwinning tegen de sterke Turkmeen Dovletdzhan Yagshimuradov via TKO. In 2016 vocht Ragozin ook viermaal. Zo won hij zijn Fight Nights Global debuut tegen de Braziliaan Luis Carlos Brito via KO in de eerste ronde, maar ging vier maanden later zelf zwaar KO in zijn gevecht tegen de Braziliaanse veteraan Wallyson Carvalho. Begin dit jaar pakte Ragozin op de Main Card van M-1 Challenge 78 een mooie overwinning via TKO in de derde ronde tegen Alan Bispo. Hierdoor is Ragozin in de M-1 Global organisatie nog altijd ongeslagen.

Bekijk hieronder de partijen die tot nu toe bekend zijn gemaakt voor dit evenement.

Comments are closed.