breaking news

Luis Tavares en Hamicha toegevoegd aan GLORY 66 Parijs

May 21st, 2019 | by Redactie
Luis Tavares en Hamicha toegevoegd aan GLORY 66 Parijs
GLORY
0

GLORY 66 is een aantal gevechten rijker. Zo is bekend geworden dat Hamicha terug gaat keren in de ring. Hij gaat dit doen tegen de Engelsman Adam Hadfield. Daarnaast zal ook Luis Tavares zijn opwachting gaan maken. Dit gaat hij doen tegen de Fransman Stephane Susperregui. Een overwinning zal een titelgevecht voor Tavares heel dichtbij gaan brengen. 

Tavares vs. Susperregui

Luis Tavares is de voormalig Enfusion wereldkampioen in zowel Light Heavyweight als Heavyweight. De Nederlander vocht in totaal 67 partijen waarvan hij er 60 winnend wist af te sluiten. Hij vocht in 2013 voor het eerst in GLORY. Daar nam hij het op tegen huidig kampioen Artem Vakhitov. Deze partij ging verloren. Nadat Tavares succesvol voor diverse andere promoties vocht keerde hij eind vorig jaar terug. Tijdens GLORY 62 in Rotterdam versloeg hij Artur Gorlov via een Decision. Zijn tegenstander Stephane Susperregui verloor zijn laatste 2 partijen tegen repectievelijk Danyo Ilunga en Donegi Abena. Toch heeft de Fransman een goed record opgebouwd met 38 overwinningen in 45 partijen.

Hamicha vs Hadfield

Ook voor Hamicha geldt dat hij succesvol is geweest bij andere promoties. Zo maakte hij furore bij Kunlun en Enfusion voordat hij zijn debuut bij GLORY ging maken. Dit debuut zal nog door veel mensen herinnerd worden. Hamicha vocht tijdens GLORY 62 in Rotterdam tegen Miles Simson en wist met een verwoestende KO zijn debuut te bezegelen. Zijn tegenstander Adam Hadfield kan ook terugkijken op een succesvul debuut. Hij wist tijdens GLORY 54 in Birmingham te winnen van Richard Abraham via een Decision.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Mohammed Jaraya zijn opwachting gaat maken in de Lightweight divisie. Dit gaat hij doen tegen Stoyan Koprivlenski. Wij spraken Jaraya over deze partij en zijn stap naar zijn vertrouwde Lightweight divisie. Check het interview hier:

Volg MMA DNA voor al het Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.