breaking news

Luis Henrique Da Silva ontmoet Ion Cutelaba tijdens UFC Fortaleza

January 3rd, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist heeft het altijd zeer goed ingevoerde Canal Combate naar buiten gebracht dat de Braziliaan Luis Henrique Da Silva (beter bekend als Frankenstein) het in Fortaleza, Ceará, Brazilië zal opnemen tegen de Moldaviër Ion Cutelaba. Het Light-Heavyweightgevecht zal plaatsvinden op 11 Maart 2017 in de Centro de Formação Olímpica do Nordeste. Het gevecht maakt deel uit van de UFC Fight Night 107 card.

Luis Henrique Da Silva (MMA 11-1/UFC 2-1) kwam in 2016 als ongeslagen vechter de UFC binnen. Frankenstein wist tijdens zijn debuut in de UFC meteen te imponeren. Hij versloeg Jonathan Wilson via TKO in de tweede ronde. Ook zijn tweede gevecht won Frankenstein in de UFC. Joachim Christensen werd in de tweede ronde gefinisht via Armbar Submission. Afgelopen December tijdens UFC on FOX 22 in Sacramento, Californië nam Frankenstein het op tegen de ongeslagen Schot Paul Craig. Voor het eerst in de Pro-MMA carrière van de Braziliaan werd er verloren. Craig die zijn UFC debuut maakte was via Armbar Submission in de tweede ronde te sterk.

Ion Cutelaba (MMA 12-3-0-1/UFC 1-2-0-0) kwam in 2016 de UFC binnen. Cutelaba verloor zijn zeer attractieve UFC debuut van de Canadese Let Misha Cirkunov. Cirkunov finishte de Moldaviër via Arm-Triangle Choke Submission in de derde ronde. In Oktober 2016 versloeg Cutelaba de Amerikaan Jonathan Wilson via Unanimous Decision en boekte hiermee zijn eerste UFC overwinning. Twee maanden later in December stond de Moldaviër tegenover Jared Cannonier. In een Fight of the Night performance was Cannonier uiteindelijk de man die er met een Unanimous Decision overwinning vandoor ging.

pixlr_20170103015520872

Leave a Reply