breaking news

Line-up ONE: Conquest of Kings flink aangevuld

July 6th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Line-up ONE: Conquest of Kings flink aangevuld
ONE Championship
1

Het grootste sportmedia bedrijf in de Aziatische geschiedenis, ONE Championship, heeft eerder al het evenement aangekondigd dat op 29 juli georganiseerd gaat worden in de GOR Kertajaya Arena van de stad Surabaya. Deze stad op Java zal het podium geven aan onder andere de ONE Flyweight kampioenen Kairat Akhmetov en Adriano Moraes. Zojuist heeft de organisatie de line-up aangevuld met spectaculaire atleten.

De ongeslagen Flyweight contender van het bekende team Lakay, Danny ‘The King’ Kingad zal met een record van vijf om nul op het canvas staan om te strijden tegen de 32-jarige Hexigetu uit Mongolië. Kingad is een echte strijder opgegroeid in de bergen van Cordilleras. Woonzaam in Baguio City, Filippijnen. Hij is de voormalige 2015 Wushu-kampioen en wist een moeilijke test af te sluiten tegen Muhammad Aiman. Kingad heeft drie beslissingen, een submission en een technische knock-out op zijn record staan.
Aan de andere kant staat de 32-jarige Hexigetu uit Mongolië. Deze vechter heeft een record van vier om twee en staat bekend om zijn zeer agressieve stijl. Vechtend vanuit het China Top Team hoopt de Chinese Flyweight vechter zijn debuut succesvol te maken.

Ook de Indonesische held Stefer Rahardian wordt onder druk gezet op het canvas van ONE Championship. Hij wist in augustus 2016 het ONE: Titles & Titans Flyweight toernooi te winnen en wordt sinds dien gezien als een top contender. Rahardian wist zowel Yotha Hutagalung en Handrick Wijaya in de eerste ronde te verslaan. Rahardian staat ingeroosterd om te vechten tegen de 24-jarige Niko Soe uit Singapore.
Niki Soe kent een record van drie om een en beschikt over een goed afgeronde vaardigheidsset. Zowel zijn kickboks als grondspel zijn zeer gevaarlijk. In zijn laatste gevecht verloeg hij Muhamad Haida in de eerste ronde. Soe komt uit voor Impact MMA in Singapore en streeft naar de overwinning van Stefan Rahardian.

Naast deze Flyweight vechters zal het main event georganiseerd worden door de kampioen en uitdager:

Kairat Akhmetov uit Kazachstan is een ongeslagen Mixed Martial Arts vechter met een record van drieëntwintig om nul. De afgelopen zes jaar heeft hij al zijn tegenstander verslagen. Zijn record bewijst dat hij alle disciplines beheerst. Zo heeft hij kracht in beide handen, kent hij een hardnekkig worstelspel en dwingt hij zijn tegenstanders om af te kloppen. Akhmetov kent vijf knock-outs, dertien submissions en vijf decisions in zijn record. Naast dit record draagt hij ook het goud van de ONE: Flyweight titel.

Aan de andere kant van de kooi komt de ONE Flyweight interim kampioen Adriano ‘Mikinho’ Moraes te staan. Hij zal sinds zijn bekroning zichzelf moeten bewijzen, de echte kampioen te zijn. De 28-jarige Braziliaan vocht tijdens ONE Championship 34 in 2015 ook tegen Kairat Akhmetov, echter slaagde hij er niet in om het worstelspel van Akhmetov te hanteren. De jury gaf de partij (Split) aan Akhmetov. Na het ontvangen van de interim-titel heeft Moraes zich bewezen als een waardige kampioen. Zo wist hij Eugene Toquero en Tilek Batyrov beide voor de bel te stoppen. De rematch zal de rechtmatige eigenaar van de Flyweight divisie bepalen. De verwachtingen van de fans zijn torenhoog.

Ook Marcin Prachnio zal weer vechten tijdens dit evenement. Deze Poolse Tatsujin Dojo Deventer/ Tatsujin Dojo Indonesia vechter heeft zijn vorige partij slechts twee weken van tevoren moeten afzeggen door een blessure. Hij stond ingeroosterd om te strijden voor de ONE Middleweight titel en is vervangen door Aung La N Sang.
Prachnio zal nu vechten tegen de veteraan Gilbert Galvao. Dit is een Braziliaanse vechter met een record van negenentwintig om vijf. Galvao heeft gevochten voor promoties als NCF, BOF, Nitrix en SFC.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!