breaking news

LFA maakt eerste drie evenementen van 2018 bekend

December 10th, 2017 | by Marcel Dorff
LFA maakt eerste drie evenementen van 2018 bekend
LFA
0

De Legacy Fighting Alliance organisatie maakte zijn intrede in 2017. Na de fusie tussen RFA en Legacy Fights wist de vernieuwde organisatie in 2017 liefst 29 evenementen te organiseren. LFA is in korte tijd uitgegroeid tot een van de betere organisaties in de Verenigde Staten. De UFC en Bellator vissen ook graag talenten weg uit de ”LFA-vijver”. De organisatie heeft voor het nieuwe jaar de eerste drie evenementen aangekondigd voor Januari. Bekijk hieronder een overzicht.

LFA 30 : Millender vs. Barnes

LFA 30 zal worden gehouden in het OC Fair Event Center te Costa Mesa, Californië. Tijdens het Main Event van de avond zal Curtis Millender, die in 2017 twee overwinningen pakte binnen de organisatie het opnemen tegen Nick Barnes. Barnes pakte een overwinning voor de organisatie in 2017. De winnaar van dit gevecht maakt grote kans op een titelgevecht tegen huidig Welterweight Kampioen Derrick Krantz. Het evenement zal plaatsvinden op 12 Januari 2018.

LFA 31 : Moffett vs. Le

LFA 31 zal worden gehouden in het Comerica Theatre in Phoenix, Arizona. Tijdens het Main Event zal voor de Interim Featherweight Titel gestreden worden. Bobby Moffett die een keer eerder uitkwam voor de organisatie zal het opnemen tegen Thanh Le. Ook Le vocht slechts eenmaal voor de LFA organisatie, en was afgelopen zomer kortbij een UFC contract nadat hij op indrukwekkende wijze tijdens de DWTNCS zijn tegenstander via KO versloeg. Echter was Dana White niet voldoende onder de indruk. De winnaar van het gevecht tussen Moffett en Le zal vechten om de ”echte” titel tegen Featherweight Kampioen Kevin Aguilar. Op 19 Januari 2018 vind dit evenement plaats.

LFA 32 : Allen vs. Hernandez

LFA 32 zal worden gehouden in het Golden Nugget Hotel & Casino in Lake Charles, Louisiana. Het Main Event zal gaan om de vacante Middleweight titel tussen Brendan Allen en Anthony Hernandez. Dit is voor de LFA organisatie al de tweede maal dat de titel vacant is. Zowel Eryk Anders als Markus Perez werden na het winnen van de LFA Middleweight titel door de UFC gecontracteerd. Allen die uit Louisiana komt mag nu proberen om alsnog de titel binnen te slepen. Eerder mislukte dit tegen Eryk Anders. Anthony Hernandez maakt zijn LFA debuut. Hernandez is ongeslagen en won al zijn vijf gevechten in de eerste ronde. En tijdens het Co-Main Event maakt Ryan Spann zijn opwachting. Spann neemt het op tegen Alex Nicholson voor de vacante Light-Heavyweight titel. Spann had een slechte start voor de organisatie met een verliespartij tegen de inmiddels naar de UFC overgestapte Trevin Giles. Echter heeft Spann inmiddels twee keer weten te winnen voor de LFA organisatie. Nicholson maakt zijn debuut voor LFA. Nicholson heeft nadat zijn contract bij de UFC niet verlengd werd in drie maanden tijd een winstreak van drie gevechten opgebouwd met allemaal KO overwinningen in de eerste ronde. Beide gevechten staan gepland voor 26 Januari 2018.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.