breaking news

LFA 33 zal plaatsvinden in ”The Bomb Factory” te Dallas, Texas

January 2nd, 2018 | by Marcel Dorff
LFA 33 zal plaatsvinden in ”The Bomb Factory” te Dallas, Texas
LFA
0

De hoog aangeschreven LFA organisatie heeft het vierde evenement voor dit jaar bekend gemaakt. LFA 33 zal plaatsvinden op 16 Februari 2018 in The Bomb Factory te Dallas, Texas. Het Main Event van de avond zal gaan tussen twee ongeslagen vechters. Jaleel Willis neemt het op tegen Kyle Stewart in de Welterweight divisie. En tijdens het Co-Main Event maakt UFC veteraan Damon Jackson zijn opwachting tegen Chris Pecero.

Verder maakte de organisatie nog meer partijen bekend.
– In de Women’s Strawweight divisie maakt de ongeslagen Maycee Barber haar opwachting. Zij neemt het op tegen Katherine Roy.
– Veteraan Bilal Williams moet het in de Middleweight divisie opnemen tegen de ongeslagen Submission specialist Ramiz Brahimaj.
Brice Ritani-Coe zit in een mindere periode in zijn MMA carrière, ondanks dat gegeven zal hij flink moeten aanpoten. De ongeslagen Alonzo Menifield is in de Light-Heavyweight divisie zijn tegenstander. Menifield liep afgelopen zomer op het nippertje een UFC contract mis bij de DWTNCS.
– De ongeslagen Flyweight vechters Isaiah Gutierrez en Kevin Wirth nemen het tegen elkaar op. Gutierrez zal deze partij voor zijn thuispubliek vechten.
– Tot slot is er ook nog een partij tussen Fernando Salas en Nathan Trepagnier toegevoegd in de Featherweight divisie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.