breaking news

Lazaar gaat in hoger beroep tegen hoge schorsing

March 13th, 2018 | by Redactie

Ismael Lazaar gaat in hoger beroep tegen de 4 jarige schorsing die boven zijn hoofd hangt wegens een positieve dopingtest. Zelf zegt de kickbokser dat dit nergens op slaat. “Ik weet zelf niet eens wat er gaande is.”

Vorige week werd er een uitspraak gedaan door  de tuchtcommissie van het Instituut Sportrechtspraak (ISR) dat de tilburgse kickbokser een schorsing van 4 jaar zou krijgen omdat hij postief zou zijn getest op gebruik van anabole steroïden voor het gevecht tegen Rico Verhoeven op 20 mei vorig jaar. Daarnaast zou Lazaar ook een boete moeten betalen van 525 Euro.

MMA DNA meldde een aantal weken geleden over de overtreding van Lazaar nadat wij een tip kregen over het feit dat de partij op Enfusion tegen Luis Tavarez niet doorging.

Lazaar zegt via het AD het volgende over de hele heisa die hij over zich heen krijgt: “Ik weet echt niet wat er aan de hand is. Misschien heeft het met mijn medicijngebruik te maken. Verder kan ik er niet te veel over zeggen”, aldus Lazaar, die traint bij Siam Gym in Valkenswaard. De schorsing is een hele harde klap voor hem omdat de sport naast zijn hobby ook zijn werk is.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.