breaking news

Last minute partij van Brian Hooi tijdens GMC 14 aankomende zaterdag gecanceld

February 22nd, 2018 | by Marcel Dorff
Last minute partij van Brian Hooi tijdens GMC 14 aankomende zaterdag gecanceld
GMC
0

De Catchweight partij tussen Brian Hooi en Paata Tschapelia is gecanceld. Beide mannen zouden elkaar treffen tijdens GMC 14 in de Europhalle te Castrop-Rauxel, Duitsland. Echter heeft Tschapelia zich op het laatste moment alsnog teruggetrokken. De reden hiervoor is niet bekend. Tschapelia is de tweede vechter die het gevecht tegen Hooi af heeft gezegd. Zo liet eerder al de Braziliaan Joilton Santos verstek gaan.

Santos wist vorig jaar GMC Lightweight Kampioen Mohamed Grabinski te verslaan via Unanimous Decision, maar kreeg de titel niet aangezien hij te zwaar woog tijdens de weging. Santos zou vervolgens tegen Brian Hooi vechten aankomende zaterdag, maar wilde steeds op een zwaarder gewicht vechten. Hooi ging driemaal akkoord met een wijziging qua gewicht, maar uiteindelijk trok Santos zich alsnog terug. Het is niet bekend wanneer de in Duitsland trainende Braziliaan terugkeert.

Brian Hooi zelf hoopt in Mei weer voor de GMC organisatie uit te komen. De talentvolle vechter uit Den Haag hoopt dat de partij tegen Joilton Santos alsnog wordt gerealiseerd.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.