breaking news

Lang verwacht debuut op short notice voor ”Shorty” Torres tegen Jarred Brooks in Utica

May 22nd, 2018 | by Marcel Dorff
Lang verwacht debuut op short notice voor ”Shorty” Torres tegen Jarred Brooks in Utica
UFC
0

Team Alpha Male vechter Hector Sandoval is geblesseerd geraakt en kan niet vechten tijdens UFC Fight Night 131 op 1 Juin 2018 in Utica, New York. Hierdoor kan Jose ”Shorty” Torres zijn lang verwacht UFC debuut maken tegen Jarred Brooks. Dit wist Combate journalist Raphael Marinho bekend te maken. Torres die zowel de Titan FC Flyweight als Bantamweight titel in bezit heeft maakt zijn debuut tegen Brooks op de Preliminary Card.

Jarred Brooks (MMA 13-1/UFC 1-1) zou op short notice in Februari 2017 zijn UFC debuut maken tegen Ian McCall. Echter viel McCall een dag voor het gevecht geblesseerd uit waardoor het debuut van Brooks uitgesteld moest worden. Brooks maakte vervolgens zijn debuut in Anaheim, Californië tijdens UFC 214 tegen Eric Shelton. In een zeer gelijkwaardige en interessante partij was het uiteindelijk Brooks die via Split Decision zijn ongeslagen status wist te behouden en zijn eerste overwinning in de Octagon pakte. Brooks werd door fans al een tijdje gelinkt aan de UFC. De vechter uit Warsaw, Indiana vocht onder andere bij organisaties als WFCA, WSOF en Pancrase. In zijn meest recente partij voordat hij door de UFC werd gecontacteerd in Oktober 2016 versloeg hij de Japanner Jun Nakamura via KO in de tweede ronde. Brooks heeft ook meerdere partijen op Strawweight en Bantamweight gevochten. Brooks keerde tijdens UFC São Paulo in Oktober 2017 terug in de Octagon om het op te nemen tegen Deiveson Alcantara Figueiredo. Brooks verloor een zeer controversiële Split Decision en was zijn ongeslagen status kwijt.

Jose Torres (MMA 7-0/UFC 0-0) is een MMA vechter uit Chicago, Illinois. Torres beter bekend als ”Shorty Torres” maakt na dertien overwinningen in evenveel partijen de overstap van het amateurcircuit naar het pro circuit in 2015. Echter zou hij pas in 2016 zijn Pro debuut maken. Torres vocht al zijn partijen voor de Titan FC organisatie en was ook de absolute ster van die organisatie. Torres won zowel de Flyweight titel als de Bantamweight titel en verdedigde ook beide titels. Zo wist Torres knappe overwinningen neer te zetten tegen UFC veteraan Pedro Nobre, Gleidson deJesus en meest recent tegen Alberto Orellano. Nu mag Torres eindelijk zijn UFC debuut gaan maken.

Comments are closed.