breaking news

Kijk live en gratis naar gevecht van Anthony Engelen tijdens ONE: Heart of the Lion

November 8th, 2018 | by Redactie
Kijk live en gratis naar gevecht van Anthony Engelen tijdens ONE: Heart of the Lion
ONE Championship
0

Anthony Engelen maakt aanstaande 9 november zijn terugkeer bij ONE: Championship. Na een afwezigheid van ruim anderhalf jaar heeft hij een nieuw contract getekend voor zes gevechten. In zijn afwezigheid kwam Engelen in actie tijdens de World Fighting League en de Brave Combat Federation. Hij zal in Singapore strijden tegen Meas Meu. Het gevecht is gratis te bekijken in de onderstaande video:

Powered by Aiki Budo.

Bekijk hier op 9 november om 11:00 uur het gevecht:

Anthony Engelen is woonachtig in Jakarta, Indonesië en komt uit voor IndoGym. Hij maakte op 11 december 2015 zijn debuut tijdens ONE: Championship 36 – Spirit of Champions en wist hier vijf keer te vechten. Tijdens deze loopbaan dwong hij Rocky Batolbatol en Semi Amin om af te kloppen en sloeg hij A.J. Lias Mansor knock-out met een snoei harde stoot.

Na het vechten tegen Duane van Helvoirt tijdens WFL MMA 2 en Akhmed Magomedov tijdens Brave 12 keert hij terug naar ONE: Championship. Hij zal op 9 november vechten tegen Meas Meu tijdens ONE Championship 82: Heart of the Lion. Deze kaart is verder bomvol met grote namen als Angela Lee, Bibiano Fernandes, Kevin Belingon en Giorgio Petrosyan.

Engelen vecht tegen de 28-jarige Meas Meu uit Cambodja. Meu kent een professioneel record van vijf om twee en heeft partijen gewonnen met zowel en submission een knock-out en een scheidsrechter beslissing. Meu komt uit voor het Cambodian Top Team en stapt voor de derde keer op het canvas van ONE: Championship.

De kaart van ONE: Heart of the Lion:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.