breaking news

Kevin Belingon gaat opnieuw de strijd aan tegen kampioen Bibiano Fernandes

September 20th, 2018 | by Redactie
Kevin Belingon gaat opnieuw de strijd aan tegen kampioen Bibiano Fernandes
ONE Championship
0

De langverwachte rematch tussen de ONE Bantamweight kampioen en sterke Kevin Belingon wordt gevochten op vrijdag 9 november in de Singapore Indoor Stadium van Singapore. Het gevecht is ingeroosterd als co-main event van het evenement ONE: Heart of a Lion. Het is aan Angela Lee en Xiong Jing Nan om de avond af te sluiten.

Powered by Aiki Budo.

Bibiano Fernandes (MMA 22-3/ONE 10-0) wordt al jaren gezien door de hardcore MMA fan als een van de beste vechters in de lichtere gewichtsklassen. Fernandes verloor sinds 2008 slechts een partij, en is vooral bekend in het Aziatische MMA circuit. Zo wist hij zowel de DREAM Bantamweight als de Featherweight titel op zijn naam te zetten. De Braziliaan maakte in 2012 zijn debuut voor de ONE Championship organisatie. Hij won zijn debuut via Unanimous Decision tegen Gustavo Falciroli. Vervolgens won Fernandes in 2013 de Interim titel, om vervolgens in hetzelfde jaar de ”echte” titel te winnen door kampioen Soo Chul Kim te verslaan. Inmiddels heeft Fernandes al zes keer met succes zijn titel verdedigt tegen onder andere Toni Tauru, Kevin Belingon, Reece McLaren en Martin Nguyen.

Kevin Belingon (MMA 19-5/ONE 10-5) wordt gezien als een zeer gevaarlijke en sterke vechter. Belingon komt uit voor Team Lakay en is geboren in de Filipijnen. Hij kent enkele zeer spectaculaire overwinningen van onder andere Andrew Leone, Martin Mguyen, Toni Tauru en Thanh Vu. Belingon is tijdens zijn tiende professionele gevecht de Flyweight kampioen van de URCC geworden. Met een overwinningsreeks van zes, hoopt hij voor een tweede titel.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.