breaking news

Ketlen Vieira teleurgesteld nadat gevecht met De Randamie niet doorgaat

November 16th, 2017 | by Redactie

Ketlen Vieira heeft via Instagram bekend gemaakt dat het gevecht met Germaine de Randamie niet doorgaat. Eerder poste zij op Instagram een aankondiging van het gevecht met de Randamie. Vieira geeft aan dat De Randamie het gevecht heeft afgezegd omdat haar handblessure niet volledig genezen is. 

Combate America is een betrouwbare Braziliaanse bron die als eerste naar buiten kwam met het nieuws dat de Randamie en Vieira zullen gaan vechten tijdens UFC Fight Night 125 in Brazilië. Nadat MMA DNA dit nieuws oppakte besloot ook een van de hoofdrolspeelsters het naar buiten te brengen. Ketlen poste een aankondiging op Instagram dat ze blij is om het tegen De Randamie op te nemen.

Al snel bleek dat Germaine de Randamie toch niet op de hoogte was van het gevecht. Nadat zij in een aantal comments op onze Facebook pagina kenbaar maakte dat ze van niks wist pakte andere nieuws outlets het snel op. Wij zochten contact met onze bron en met Vieira. Beiden vertelden ons dat het gevecht nog steeds in de planning stond.

Twee dagen later bleek het gevecht toch niet door te gaan. Ketlen Vieira poste de volgende tekst op Instagram:

De vertaling van de tekst luidt als volgt:
“I came to tell you that this fight was canceled, because my opponent has her hand injured to fight, but strange that until two days ago her hand was in good condition, she even posted a training video, but God knows everything and I trust his plans, because his plans are better than mine. Thank you guys for the strength, and I continue in focus training and awaited.”

Vieira is dus teleurgesteld en houdt vol dat het gevecht al gepland stond. Wij hebben uiteraard Germaine de Randamie gevraagd of zij iets kan vertellen over een eventueel gevecht en hoe het precies zit. Zij reageerde als volgt:

“Nee dit klopt niet!! Ik ben nog herstellende van mijn blessure!! Er is nooit sprake geweest van een wedstrijd!! De UFC Heeft de partij ook nooit bevestigd omdat er nooit sprake van een partij was. De UFC weet dat ik nog niet 100% kan trainen en ook zeker nog niet vechten! Het is een spook verhaal waar jullie media mee aan de haal gaan om mij weer in een slecht daglicht te zetten. Erg jammer!! Zeker omdat het een hoop haat weer oplevert en het niet waar is.”

De Randamie denkt dat er een hetze tegen haar wordt gepleegd en dat de media haar in een kwaad daglicht wil zetten. Wij hebben haar geantwoord dat wij er uiteraard niet op uit zijn om dit te doen en hopen dat zij ons na meerdere verzoeken in het verleden alsnog een keer te woord wil staan om haar verhaal voor haar Nederlandse fans te kunnen doen.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.