breaking news

Karim Ghajji vs Raymond Daniels voor Bellator Kickboxing titel

June 30th, 2017 | by Stefan Van Erp
Karim Ghajji vs Raymond Daniels voor Bellator Kickboxing titel
Bellator Kickboxing
1

Karim Ghajji gaat zijn Welterweight Bellator kickboxing titel tegen Raymond Daniels proberen te verdedigen tijdens Bellator kickboxing 7 in San Jose op 23 september aanstaande. Dit evenement wordt samen gehouden met Bellator 183.

Karim Ghajji (98-13-1) pakte in april van dit jaar de titel terug. Hij versloeg in het hol van de leeuw de Hongaar Zoltan Laszak via een Split Decision. Ghajji draait sinds 2007 mee in het professionele circuit. Na voor diverse Franse organisaties te hebben gevochten maakte hij in 2013 zijn debuut in GLORY tegen Nieky Holzken. In een spannende partij waar een extra ronde nodig was moest Ghajji de strijd staken door een flinke snee boven zijn oog. Ghajji maakte zijn debuut voor Bellator tegen Mustapha Haida voor de eerste Welterweight titel bij Bellator. Ghajii won via een Split Decision. Daarna verloor hij direct zijn titel tegen Zoltan Laszak via een Split Decision. Deze zette hij dus recht in april van dit jaar waardoor Ghajji nu nogmaals mag proberen zijn titel succesvol te verdedigen.

Raymond Daniels (10-3) is een voormalig wereldkampioen karate en staat bekend om zijn spectaculaire KO’s in de ring. Daniels heeft slechts 13 kickboks partijen op professioneel niveau afgewerkt maar door zijn aanvallende manier van vechten is hij een absolute publiekslieveling. Daniels kwam in 2011 naar GLORY waar hij bij zijn debuut wist te winnen van Brian Foster via een TKO met een spectaculaire spinning heel kick. Daniels vocht later eenmaal voor de Welterweight titel bij GLORY. In 2015 was in Las Vegas Nieky Holzken zijn tegenstander. Daniels verloor via een TKO in de derde ronde. Daarna stapte Daniels over naar Bellator in 2016. hij vocht 4 partijen en won ze alle 4. slechts eenmaal ging een overwinning naar de jurytafel. De andere 3 keer maakte Daniels het voor de bel af.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!