breaking news

Jose ”Shorty” Torres treft Alex Perez tijdens UFC 227 in Los Angeles

July 12th, 2018 | by Marcel Dorff
Jose ”Shorty” Torres treft Alex Perez tijdens UFC 227 in Los Angeles
UFC
0

Een Flyweight gevecht tussen de ongeslagen Jose Torres en Alex Perez is toegevoegd aan UFC 227 in Los Angeles, Californië. Dit maakte Ariel Helwani via ESPN.com bekend. Het gevecht zal plaatsvinden in de Octagon van het Staples Center op 4 Augustus 2018. Beide mannen treffen elkaar die avond op de Preliminary Card.

Jose Torres (MMA 8-0/UFC 1-0) is een MMA vechter uit Chicago, Illinois. Torres beter bekend als ”Shorty Torres” maakt na dertien overwinningen in evenveel partijen de overstap van het amateurcircuit naar het pro circuit in 2015. Echter zou hij pas in 2016 zijn Pro debuut maken. Torres vocht al zijn partijen voor de Titan FC organisatie en was ook de absolute ster van die organisatie. Torres won zowel de Flyweight titel als de Bantamweight titel en verdedigde ook beide titels. Zo wist Torres knappe overwinningen neer te zetten tegen UFC veteraan Pedro Nobre, Gleidson deJesus en meest recent tegen Alberto Orellano. Torres mocht vervolgens tijdens UFC Utica op short notice zijn lang verwacht UFC debuut gaan maken tegen Jarred Brooks. Torres had het erg moeilijk en ging in de eerste ronde zelfs knockdown. Echter kwam Brooks bij een zelf uitgevoerde slam op zijn achterhoofd terecht en was aangeslagen. Torres maakte gebruik van de fout van Brooks en besliste het gevecht via TKO in de tweede ronde. Hierdoor bleef Torres ongeslagen.

Embed from Getty Images

Alex Perez (MMA 20-4/UFC 2-0) komt uit voor Team Oyama en vecht sinds 2011 Pro-MMA. Perez wist in het hoog aangeschreven Tachi Palace Fights in 2015 de titel te veroveren via een Unanimous Decision overwinning op Anthony Figueroa. Perez zou de titel vervolgens verliezen aan Adam Antolin. Na een winstreak van vier gevechten waaronder een overwinning tegen Tyler Bialecki in de CFFC organisatie mocht Perez zijn kunsten laten zien tijdens de 5de week van het eerste seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Perez had de hoog aangeschreven Kevin Gray tegenover zich staan. Perez liet echter zien dat hij in de UFC thuishoorde. Via een Anaconda Choke Submission in de eerste ronde dwong Perez een UFC contract af. De Team Oyama vechter maakte vervolgens tijdens UFC Fresno in December 2017 zijn UFC debuut tegen de Filipijn Carls John de Tomas. Perez won het gevecht via een D’Arce Choke Submission in de tweede ronde. Perez wist vervolgens tijdens UFC Orlando in Februari 2018 dat debuut een goed vervolg te geven. Via Unanimous Decision werd Eric Shelton verslagen.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.