breaking news

Jos van Belzen debuteert op GLORY 65 in Utrecht

April 11th, 2019 | by Redactie
Jos van Belzen debuteert op GLORY 65 in Utrecht
GLORY
0

Jos van Belzen gaat zijn debuut voor GLORY maken in Utrecht tijdens GLORY 65 op 17 mei aanstaande. De vechter die uitkomt bij Team Spirit uit Beverwijk gaat het opnemen tegen Percy de Maeyer uit België. Dit gevecht gaat plaatsvinden in de Lightweight divisie. Tevens zijn er nog twee andere gevechten toegevoegd aan GLORY 65. Bailey Sugden neemt het op tegen Thong Fairtex  en Dani Traoré neemt het op tegen de Engelsman Ammari Diedrick. 

Powered by Aiki Budo.

Van Belzen vs de Maeyer

Jos van Belzen vecht nog niet heel lang op het hoogste niveau maar heeft al wel indruk gemaakt. de Nederlander won onder anderen zijn partij voor het WFL Lightweight toernooi tegen Romano Duin. Van Belzen vocht onder anderen in China en won daar en stond vorige maand tijdens het Rings gala tegenover Cedric de Braekeniet en won via een verwoestende KO in de eerste ronde.

Percy de Maeyer traint bij De Bulldogs in België waar voorheen ook Marat en Harut Grigorian trainden. De Meayer vocht onder anderen voor Enfusion en heeft ook 1 partij gedraaid voor GLORY. Dit was tijdens de prelims van GLORY 39 in Brussel. De Maeyer verloor toen via een KO in de eerste ronde van Arman Hambaryan.

Sugden vs Fairtex

Bailey Sugden is opgegroeid in een vechtersfamilie in Newark in Engeland en startte met zijn training op vijfjarige leeftijd. Sugden won zijn eerste twee partijen in GLORY van respectievelijk Arthur Sursor en Chenglong Zhang. Vervolgens stond hij ingepland om het tegen Zakaria Zouggary op te nemen tijdens GLORY 52 in Los Angeles. In een mooie partij op hoog tempo verloor Sugden via Decision en daarmee zijn eerste partij voor GLORY. Voor eigen publiek liep zijn partij tegen Aleksei Ulianov uit op een anti-climax. In de tweede ronde kwamen beide heren met hun hoofden tegen elkaar waarbij Ulianov een diepe snee opliep en niet verder kon. De partij werd als een No Contest neergezet. In september 2018 keerde Sugden terug met een partij tegen Boynazarov. Sugden kwam te kort en verloor via een nipte Split Decision. Echter wist hij in Februari 2019 orde op zaken te stellen. Tijdens GLORY 63 in Houston werd via Unanimous Decision gewonnen van Quade Taranaki.

Thong Fairtex is een vechter uit Thailand die inmiddels meer dan 85 professionele partijen heeft gevochten. Fairtex, genoemd naar zijn gym wat gebruikelijk is in Thailand, is een typische Muay Thai vechter. Zijn linkertrap is zeer efficient en tevens zijn grootste wapen. Fairtex vocht 1 keer eerder voor GLORY. Dit was tijdens GLORY 60 in Lyon. Daar won hij zijn partij tegen Victor Bordage via een Unanimous Decision. Een overwinning op Sugden zal Fairtex zeer waarschijnlijk in de rankings doen plaatsen.

Voor Dani Traoré wordt het zijn tweede partij in GLORY. De Duitser die traint bij The Colosseum in Utrecht won zijn eerste partij op overtuigende wijze van Jeremy Antonio via een TKO in de tweede ronde. Traoré neemt het op tegen Ammari Diedrick die voor de eerste keer de GLORY ring zal betreden. Diedrick is een trainingspartner van Bailey Sugden.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.