breaking news

Jorina Baars maakt haar debuut voor Bellator Kickboxing in april

March 17th, 2017 | by Stefan Van Erp
Jorina Baars maakt haar debuut voor Bellator Kickboxing in april
Bellator Kickboxing
0

Jorina Baars gaat haar debuut voor Bellator Kickboxing maken op 14 april aanstaande. In de Budapest Sports Arena in Boedapest, Hongarije gaat Baars het opnemen tegen Irene Martens. Dit gevecht wordt gehouden in de Featherweight divisie.

Jorina Baars (KKB 40-0-3/Bel.KKB 0-0) is al jarenlang ongeslagen. De 28-Jarige vechtster uit Den Helder staat wereldwijd bekend als een van de beste, zo niet dé beste Kickbokster in haar gewichtsklasse. Sinds 2014 vecht Baars onder meer voor de Lion Fight promotie. Tijdens haar debuut won ze meteen de Welterweight titel door Cris Cyborg via Unanimous Decision te verslaan. Een gevecht dat ook wereldwijd aandacht kreeg in de MMA wereld. Haar laatste partij vocht Baars in september van vorig jaar waar ze via een Unanimous Decision Angela Whitely versloeg. In november werd bekend gemaakt dat Baars had getekend voor Bellator.

Haar tegenstandster is Irene Martens. De uit Italie afkomstige Martens is een Muay Thai specialiste. Zij won onlangs in februari de ISKA Women’s Lightweight titel door Carole Puissant via een Decision te verslaan. Ook voor Martens wordt het haar debuut voor de organisatie.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.