breaking news

Jason Wilnis herstelt zich goed met overwinning op Rodriguez

February 2nd, 2019 | by Redactie
Jason Wilnis herstelt zich goed met overwinning op Rodriguez
GLORY
0

Afgelopen nacht stond Jason Wilnis tegenover Jacob Rodriguez tijdens het Main Event van de  GLORY Superfight series in Houston. Wilnis kon een overwinning goed gebruiken nadat hij driemaal op rij had verloren 

Powered by Aiki Budo.

In de eerste ronde was het een beetje aftasten voor de Utrechter. Hij counterde een aantal keer goed maar de Amerikaan probeerde het tempo te dicteren. Echter kwam Wilnis geen moment in de problemen. In de tweede ronde ging Wilnis op advies van zijn hoek meer naar voren vechten. Dit had direct succes. Met goede combinaties en vooral harde lowkicks werd de blauwdruk voor de overwinning gelegd.

Aan het eind van de tweede ronde bleef Rodriguez al twee keer langer op de grond liggen na een veeg. Normaliter zou hier al een 8-tellen voor moeten worden gegeven. Dit gebeurde niet en de ronde kwam ten einde. Daarna duurde het slechts 15 seconden in de derde ronde voordat de eerste lowkick er weer op zat. Deze keer ging Rodriguez neer en bleef hij liggen.

Met deze overwinning heeft Wilnis zich teruggevochten en kan hij de weg naar boven weer verder in gaan zetten en blijft zijn positie in de top 3 van de ranking gewaarborgd.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.