breaking news

Jarno Errens treft Dean Trueman tijdens Cage Warriors 94 in Antwerpen

April 26th, 2018 | by Marcel Dorff
Jarno Errens treft Dean Trueman tijdens Cage Warriors 94 in Antwerpen
Cage Warriors
0

De talentvolle Heerlenaar Jarno Errens zal op 16 Juni 2018 zijn debuut gaan maken voor de Cage Warriors organisatie. Tijdens het 94ste evenement van de organisatie dat zal plaatsvinden in de Lotto Arena te Antwerpen, België is de Engelsman Dean Trueman de tegenstander in de Featherweight divisie. Trueman zal voor de vijfde maal zijn opwachting maken voor de organisatie.

Jarno Errens (MMA 7-1/CW 0-0) is een 23-Jarige MMA vechter die uitkomt voor Team Thriving. Errens begon zijn Pro-MMA carrière in 2015, en heeft inmiddels vooral in Duitsland en in België bewezen dat hij iemand is om rekening mee te houden. Errens vocht onder meer voor gerenommeerde Duitse organisaties als GMC en Fair FC. Ondanks zijn voorkeur voor het staande gevecht heeft hij het merendeel van zijn overwinningen via Submission beslist. Errens pakte in Oktober vorig jaar zijn eerste Pro-MMA titel door via Decision de sterke Hyram Rodriguez te verslaan tijdens SHC XIII. Errens zou vervolgens een short notice partij vechten tegen Omer Cankardesler. Echter werd Cankardesler ziek een paar dagen voor het gevecht waardoor de partij werd gecanceld. In Maart vocht Errens tegen Patric de Sousa Carneiro en won via een Guillotine Choke in de derde ronde. Errens zal nu zijn Cage Warriors debuut gaan maken, en later dit jaar zal hij in een rematch zijn SHC titel proberen te verdedigen tegen Hyram Rodriguez.

Dean Trueman (MMA 8-4/CW 2-2) is een Engelse vechter die sinds 2011 actief is in het Pro-MMA circuit. Trueman vocht tijdens zijn beginjaren voor regionale Engelse organisaties waar hij een record van 4-2 bij elkaar wist te vechten. Trueman trok de aandacht van de Cage Warriors organisatie en maakte in 2014 zijn debuut tegen landgenoot Liam James. Trueman verloor de partij via Unanimous Decision. Na vervolgens terug te zijn gegaan na een minder bekende organisatie en vervolgens wel een overwinning voor de BAMMA promotie te hebben gepakt keerde hij in 2016 terug bij de Cage Warriors organisatie. Tijdens zijn comeback gevecht versloeg hij de sterke Fransman Arnold Quero via KO binnen 12 seconden. Vervolgens vocht Trueman tegen TUF veteraan Franz Slioa. Slioa was vroeg in de eerste ronde via Rear Naked Choke Submission te sterk voor Trueman. Echter rechtte de Engelsman zijn rug en wist hij in zijn meest recente partij wél de overwinning te pakken. In Maart dit jaar werd gewonnen via Unanimous Decision van Corrin Eaton.


(De partij wordt gevochten in de Featherweight divisie (en niet zoals op de foto staat in de Lightweight divisie)

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.