breaking news

James Nakashima verdedigt titel tegen Kyle Stewart tijdens LFA 46

June 13th, 2018 | by Marcel Dorff
James Nakashima verdedigt titel tegen Kyle Stewart tijdens LFA 46
LFA
0

De LFA organisatie heeft zojuist bekend gemaakt dat de ongeslagen James Nakashima op 27 Juli 2018 tijdens LFA 46 zijn Welterweight titel zal verdedigen tegen de eveneens ongeslagen Kyle Stewart. Het evenement zal plaatsvinden op de militaire basis van Joint Base Langley-Eustis te Fort Eustis, Virginia. De organisatie maakte nog meer partijen bekend. Lees verder hieronder.

James Nakashima (MMA 8-0) is een ongeslagen vechter die sinds 2015 actief is in het Pro-MMA circuit. Nakashima verdiende zijn sporen in de RFA organisatie. The MMA Lab vechter had in deze organisatie een record van 5-0 met onder andere overwinningen tegen Chance Rencountre, Brad Darrington en Dez Hill. Nadat de LFA promotie werd gevormd uit de Legacy FC en RFA promoties vocht Nakashima in Mei 2017 tegen LaRue Burley. Nakashima won voor de zevende keer in zijn carrière via Unanimous Decision, en mocht vervolgens voor de titel vechten tegen Derrick Krantz. Nakashima won deze partij via Split Decision, en zal nu voor de eerste maal zijn titel gaan verdedigen tegen Kyle Stewart (MMA 10-0). Stewart vecht sinds 2015 in het Pro-MMA circuit. De Amerikaan staat bekend om zijn allround game en pakte vlak voordat hij zijn debuut maakte voor de LFA organisatie een overwinning tegen UFC veteraan Estevan Payan. Nadat Stewart met succes zijn debuut maakte voor de LFA organisatie tegen Ty Freeman werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan de DWTNCS. Stewart won van Jason Jackson nadat deze niet meer verder kon in verband met een gebroken voet. De UFC gaf Stewart geen contract waarna hij terugkeerde in de LFA. Stewart versloeg in Februari 2018 de ongeslagen Jaleel Willis via Unanimous Decision en mag nu voor de titel vechten tegen Nakashima. Stewart pakte tussendoor in Mei de Iron Boy MMA titel door Chauncey Foxworth te verslaan.

De LFA voegde ook nog de volgende partijen toe.
– Tijdens het Co-Main Event neemt de Braziliaan Alexandre Bezerra (20-5) het op tegen Mike Pope (7-3) in de Featherweight divisie.
– DWTNCS veteraan DaShawn Boatwright (3-1) treft Matt Semelsber (3-1) in de Middleweight divisie.
Ahmet Kayretli (7-2) en Shawn Spath (4-1) kruisen elkaars paden in de Bantamweight divisie.
– Een Featherweightclash tussen Damon Minor (3-1) en Michael Lawrence (5-4) zal eveneens plaatsvinden.
Salina Rowland (0-0) maakt haar Pro-debuut tegen Whittany Pyles (0-1) in de Women’s Flyweight divisie.
Cody Maltais (3-1) treft Thomas Blair (3-1) in de Featherweight divisie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.