breaking news

Jamal Ben Saddik lijkt volgende tegenstander Rico Verhoeven

March 26th, 2017 | by Stefan Van Erp

Jamal Ben Saddik lijkt de volgende Heavyweight te zijn die voor de titel mag gaan vechten tegen huidig kampioen Rico Verhoeven. Ben Saddik won zijn partij tegen Guto Innocente via een Unanimous Decision. Na zijn partij daagde Ben Saddik de aanwezige Verhoeven uit. Deze kwam de ring in voor een stare down.

Ben Saddik en Verhoeven zijn geen onbekenden van elkaar. In 2011 vochten beide heren al tegen elkaar voor It’s Showtime. Destijds won Ben Saddik via een TKO in de tweede ronde. Vandaag nam Ben Saddik het op tegen Guto Innocente. In een redelijk eenzijdige partij wist Ben Saddik de overwinning over de streep te trekken.

Jamal Ben Saddik in extase na zijn overwinning op Guto Innocente

In zijn ring-interview gaf Ben Saddik aan dat hij de enige is die aanspraak maakt op een titelgevecht. Rico Verhoeven betrad de ring en liet weten totaal niet onder de indruk te zijn van Ben Saddik. Na een intense stare-down zei Rico dat hij totaal geen uitdaging ziet in Ben Saddik. Deze counterde op zijn beurt door hem te herinneren aan de vorige keer dat zij elkaar ontmoetten in de ring. Verhoeven eindigde met een “Let’s do this”.

Wanneer beide kemphanen tegenover elkaar staan is nog niet bekend.

Volg MMA DNA voor al je kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.