breaking news

Isis Verbeek debuteert tegen Kathryn Paprocki tijdens Invicta 32

October 17th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Isis Verbeek debuteert tegen Kathryn Paprocki tijdens Invicta 32
Invicta FC
0

Isis Verbeek trekt op 16 november voor het eerst haar MMA handschoenen aan voor een gevecht tijdens Invicta Fighting Championship 32. Het evenement wordt georganiseerd in Shawnee, Oklahoma. Verbeek gaat de strijd aan tegen de ongeslagen Kathryn Paprocki.

Powered by Aiki Budo.

Isis Verbeek (KB 9-4/MMA 0-0) is een groot talent uit Nederland dat zich in de kijker vocht bij GLORY Kickboxing. Zo mocht zij debuteren tijdens GLORY 31 in Amsterdam en maakte hier indruk door de meer ervaren Irina Mazepa te verslaan via een Unanimous Decision. Verbeek nam daarna deel aan het Super Bantamweight titeltoernooi in Oberhausen. Zij opende met een partij tegen Amel Dehby en verloor via een Unanimous Decision. Nu stapt Verbeek over naar het MMA waar ze haar loopbaan wil doorzetten.

Kathryn Paprocki (MMA 3-0) is een Amerikaanse Strawweight vechter met een professioneel record van 3 om 0. Paprocki vocht voorheen voor onder andere Hostile Takeover COS en SCL: Army vs. Marines waar ze de jury overtuigde de sterkste te zijn. Ook voor Paprocki is dit een debuutgevecht bij Invicta.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

(Foto credits : Body & Power)

Comments are closed.