breaking news

Invicta FC kondigt toernooien aan te beginnen in de Strawweight divisie

March 3rd, 2019 | by Redactie
Invicta FC kondigt toernooien aan te beginnen in de Strawweight divisie
Invicta FC
0

De Invicta FC organisatie zal in al haar gewichtsklassen toernooien gaan houden. Dit maakte CEO Shannon Knapp afgelopen nacht bekend. Het eerste toernooi zal gehouden worden in de Strawweight divisie op 3 Mei 2019 in de Mermorial Hall te Phoenix, Arizona. De winnares kan een grote geldprijs verwachten. Het is niet bekend of de winnares ook de volgende uitdaagster zal zijn van Kampioene Virna Jandiroba. Al lijkt dit wel het meest voor de hand liggend aangezien alle topcontenders meedoen.

De toernooi opzet bestaat uit drie rondes. Acht deelneemsters in totaal. In de kwartfinale zal een ronde worden gevochten. De winnaar gaat logischer wijs door naar de halve finale. Echter zit er een addertje onder het gras. De winnares met die haar gevecht het snelste weet te finishen mag haar tegenstandster uitkiezen tegen wie ze wil vechten in de halve finale. De halve finale duurt eveneens een ronde. Uiteindelijk zal de finale gevochten worden over drie rondes.

Dit zijn de deelneemsters voor het Strawweight toernooi.
– Mizuki Inoue (13-5)
– Janaisa Morandin (10-2)
– Danielle Taylor (10-4)
– Juliana Lima (9-5)
– Kailin Curran (4-6)
– Brianna van Buren (5-2)
– Sharon Jacobson (5-4)
– Sunna Davidsdottir (3-0)

Tot slot zal er ook nog een reservegevecht bekend worden gemaakt en nog een los gevecht die niets met het toernooi te maken heeft. Het bracket wordt later bekend gemaakt.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.