breaking news

Ilir Latifi vs. Antonio Rogerio Nogueira tijdens UFC in Oklahoma

March 23rd, 2017 | by Stefan Van Erp
Ilir Latifi vs. Antonio Rogerio Nogueira tijdens UFC in Oklahoma
UFC
0

Zojuist is bekend geworden dat Ilir Latifi en Antonio Rogerio Nogueira het tegen elkaar op gaan nemen tijdens UFC Fight Night 112 in Oklahoma City. Beide heren komen van een verlies tegen Ryan Bader. Het gevecht zal gehouden worden op 25 juni in de Light Heavyweight divisie.

Ilir Latifi (MMA 12-5-0-1/ UFC 5-3) is een 33-jarige Zweed die sinds 2013 vecht in de UFC. Gegard Mousasi verwelkomde hem tijdens het Main Event van UFC on Fuel tv. Latifi viel op het laatste moment in nadat Alexander Gustafsson geblesseerd af moest haken. Het gevecht, dat drie ronden duurde werd vrij eenvoudig gewonnen door Gegard Mousasi via een Unanimous Decision. De daarop vogende twee partijen wist Latifi wel winnend af te sluiten tegen respectievelijk Cyrille Diabaté (via Submission) en Chris Dempsey (via KO). Daarna verloor Latifi van de Pool Jan Błachowicz via een TKO en wist hij daarna weer driemaal op rij te winnen, waaronder tegen Hans Stringer via een KO in de eerste ronde. Zijn laatste partij vocht Latifi tegen Ryan Bader. In de tweede ronde wist Bader een verwoestende knie op het hooft van Latifi te plaatsen waardoor laatstegenoemde out ging. Latifi hoopt met een overwinning op Nogueira de weg naar boven weer in te zetten.

Antonio Rogerio Nogueira (MMA 22-8/ UFC 5-5) is een 40-jarige veteraan die sinds 2001 meedraait in het professionele MMA. Nadat hij onder anderen voor Pride en Affliction heeft gevochten debuteerde Nogueira in 2009 tijdens UFC 106 voor de UFC. Hij nam het op tegen Luiz Cané en versloeg hem via een KO in de eerste ronde. Zijn tweede partij wist Nogueira ook te winnen tegen Jason Brilz via een Split Decision. Daarna begon een wisselvallige periode met niet heel veel gevechten voor Nogueira. Zo verloor hij van Ryan Bader, Phil Davis, won hij van Tito Ortiz en Rashad Evans en verloor vervolgens weer tegen Anthony Johnson en Mauricio Rua. Opvallend is dat Nogueira nu in anderhalf jaar zijn vierde gevecht aangaat. Hiervoor vocht hij hooguit tweemaal per jaar. Zijn laatste partij ging net als Latifi verloren tegen Ryan Bader. Dit was via een TKO in de derde ronde voor zijn eigen thuispubliek in Brazilië.

Comments are closed.