breaking news

Hubert Geven moet rematch tegen Donovan Desmae laten schieten door oogblessure

January 11th, 2019 | by Redactie
Hubert Geven moet rematch tegen Donovan Desmae laten schieten door oogblessure
Cage Warriors Academy
0

Colosseum Gym vechter Hubert Geven zal op 2 Februari aanstaande NIET zijn opwachting maken tijdens het Cage Warriors Academy evenement in Brussel. Geven heeft een oogblessure opgelopen en kan hierdoor niet de rematch vechten tegen de Belg Donovan Desmae. De Fransman Jean Dutriaux zal invallen voor Geven en neemt het nu op tegen Desmae tijdens het Main Event in het Casino Viage.

Hubert Geven (17-3) is een talentvolle Nederlandse vechter. Geven begon zijn Pro-MMA carrière in 2012. Na twee goede overwinningen in zijn eerste twee partijen, verloor Geven in zijn derde partij van Hamid Sultanbiev. Geven wisselde vervolgens goede met mindere prestaties af en wist onder meer Erdi Karatas via Rear Naked Choke Submission te finishen. Geven heeft inmiddels een winstreak van vijf partijen en wist de Clan Wars titel op zijn naam te schrijven door Maciej Gierszewski via Triangle Choke Submission in de eerste ronde te finishen. Geven won vervolgens in een spectaculair gevecht op indrukwekkende wijze zijn Cage Warriors debuut in Juni dit jaar. De Belg Donovan Desmae werd via TKO verslagen. Geven vocht vorige maand nog een partij tegen Boeda Zaalman. Deze partij wist Geven via Americana Submission in de eerste ronde te winnen.

Geven heeft ook een eigen sportschool. De MMA Academy in Apeldoorn is de eerste MMA gym in de stad. De gym heeft in elke tak van de sport een instructeur.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.