breaking news

(Video) Holly Holm vernietigt Bethe Correia met een hoge trap

June 17th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Vandaag is het publiek in de Singapore Indoor Stadium in Kallang, Singapore getrakteerd op een aantal spectaculaire gevechten. Tijdens UFC Fight Night 111 stonden atleten als Alex Caceres, Jon Tuck, Rafael dos Anjos, Dong Hyun Kim en Andrei Arlovski op het canvas om te strijden voor de winst. Het hoofdgevecht ging tussen de oud kampioen Holly Holm en de Braziliaanse Bethe Correia. Fans hebben wellicht even op hun telefoon gekeken tijdens het gevecht, maar kregen vervolgens een goedmakertje in de vorm van een kei harde knock-out.

Na een aantal langzamere minuten vroeg zelfs de scheidsrechter om een hoger tempo. Hij respecteerde het game-plan, maar vroeg beide dames voor meer actie.

In de derde ronde vroeg de Braziliaanse Bethe Correia om actie, ze liet duidelijk merken het counteren van Holm beu te zijn. Rap na haar vraag plaatste Holm een zeer harde hoge trap op de kin van Correia. Deze trap plus een stoot was meer dan voldoende om de winst te ontvangen.

Holly Holm verloor tijdens UFC 196 haar titel van Miesha Tate. Ook Valentina Shevchenko leek te sterk. Op 17 juni stond ze tegenover de Nederlandse Germaine de Randamie om te strijden voor de eerste Women’s Featherweight titel. In Brooklyn, New York City wist Holm de jury niet te overtuigen. De Randamie kreeg de score (48-47, 48-47, 48-4) en ontving hiermee het goud. Nu deze divisie aan een zijden draadje hangt heeft Holm weer een stapje terug gezet in het gewicht. Ze hoopt vanaf nu weer haar run te maken naar de titel.

Bekijk hier de schitterende knock-out van Holly Holm:

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.