breaking news

Heavyweight titel op het spel tijdens LFA 38 in Minneapolis, Minnesota

March 22nd, 2018 | by Marcel Dorff
Heavyweight titel op het spel tijdens LFA 38 in Minneapolis, Minnesota
LFA
0

De LFA organisatie heeft het 38ste evenement aangekondigd. Op 27 April 2018 zal in “The Armory” te Minneapolis, Minnesota de Heavyweight titel van Jeff Hughes op het spel staan. Tijdens het Main Event neemt hij het op tegen Maurice Greene. Eveneens maakt DWTNCS sensatie Bevon Lewis zijn opwachting. Hij neem het op in de  Middleweight divisie tegen Collin Huckbody. Op deze card zien we ook de comeback van UFC veteraan Marcus LeVesseur die voor het eerst sinds 2012 (na zijn UFC cut) terugkeert in de kooi.

Jeff Hughes (MMA 8-1) uit Canton, Ohio is een 29-jarige MMA vechter die uitkomt voor Strong Style Fight Team. Hij is de trainingspartner van UFC Heavyweight Kampioen Stipe Miocic. Hughes staat te boek als een sterke vechter en mocht tijdens zijn LFA debuut in November 2017 meteen voor de titel vechten tegen Kampioen Richard Odoms. Hughes won het gevecht via Unanimous Decision en pakte gelijk de titel in zijn debuut. Hughes zal nu voor het eerst zijn titel verdedigen tegen Maurice Greene (MMA 5-1). Greene kwam eenmaal uit voor de LFA organisatie. In Augustus 2017 versloeg hij de ongeslagen Jermaine McDermott via Triangle Choke Submission in de eerste ronde. Greene maakte vervolgens een uitstapje naar de No Mercy organisatie waar hij de titel wist te pakken. Nu is hij terug in de LFA organisatie en zal hij voor de titel strijden.

Bevon Lewis (MMA 4-0) is een MMA vechter uit Long Beach, Californië. De talentvolle Lewis vocht eenmaal eerder voor de LFA organisatie. Dit deed hij in April 2017 tegen Sonny Yohn. Lewis won via Unanimous Decision en werd door de UFC gepolst om mee te doen aan de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Lewis zou uiteindelijk in de laatste week zijn opwachting maken tegen Elias Urbina. Lewis imponeerde met een KO overwinning in de tweede ronde. Dana White zei dat hij Lewis in het “UFC Development Program” wilde zetten. Lewis ging akkoord echter zal Lewis nu terugkeren bij de LFA organisatie tegen Collin Huckbody (MMA 3-1). Huckbody is pas sinds vorig jaar actief in het Pro circuit. Hij kwam vooral voor de No Mercy organisatie uit en heeft een 100% finish ratio met allemaal Submissions.

Marcus LeVesseur (MMA 22-7) vocht driemaal voor de UFC. Daarvoor had hij een zeer succesvolle carrière in het regionale MMA circuit. LeVesseur zou uiteindelijk één van zijn drie gevechten winnen binnen de UFC. Zo won hij van Carlo Prater, maar werd verloren van Cody McKenzie en Abel Trujillo. Na zijn verlies tegen Trujillo kreeg de attractieve LeVesseur geen contractverlenging. Sindsdien vocht hij niet meer (dit was in 2012). Nu zal hij na zes jaar afwezigheid zijn comeback maken tegen Cody Lincoln (MMA 4-1). Lincoln vocht eenmaal voor de LFA organisatie. In April 2017 was Lincoln te sterk voor Derek Varin via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde.

Bekijk hieronder de overige aangekondigde partijen voor LFA 38.
Welterweight Bout (170 lbs)
– Tat Romero (26-6) vs. Dane Sayers (12-3)
Welterweight Bout (170 lbs)
– Charlie Brown (11-7-1) vs. Chris Bachmeier (10-1)
Featherweight Bout (145 lbs)
– Lou Radecki (3-0) vs. Nate Richardson (5-1)
Lightweight Bout (155 lbs)
– Josh Shaw (3-1) vs. Kenn Glenn (7-4)

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.